icon

Aké sú príznaky zablokovanej krčnej chrbtice?

zuzu4444
16. apr 2025

Baby, ktoré ste mali bolesť krčnej chrbtice, zablokovanú.... aké ste mali príznaky?

sjosa
16. apr 2025

Celkovo som bola unavená, mala som takú ťažkú hlavu, bolesti, potom neskôr ma už z krčnej aj hlava bolela.

wevin
16. apr 2025

@zuzu4444 nedokázala som pohnúť krkom do strany, tak ma to ťahalo až pálilo by som povedala. No veľmi nepríjemné.

radula17
16. apr 2025

Mňa bolí už od januára, vždy keď dám hlavu dole a do boku tak to bolelo, tak akoby som mala nejaký nerv cviknutý. V januári to bolo teda dosť zlé, bolela ma aj hlava a a bola som stále unavená. začala som nejaké cviky tak sa to zlepšuje. Ale určite viem že to mám z toho že zle spím, proste neviem spať v normálnej polohe.

ivanka349
16. apr 2025

mozno trochu treba rozcvicit alebo rehabilitaciu skusit

isis234
16. apr 2025

@zuzu4444 obvodný lekár nech pošle na neurologiu, alebo pýtaj rehabilitácie- masáž mäkké techniky. Masírovať chrbticu ľubovníkovým olejom. Suché teplo, kľud na lôžku, spať v polosede. Skoré uzdravenie prajem.

barborkabar
17. apr 2025

@zuzu4444 mňa bolievala strašne hlava a nakoniec som zistila že to mám z krčnej chrbtice. Začala som užívať viac magnézia, precvičovať kŕčnu chrbticu a keď aj náhodou sa vyskytla nejaká bolesť tak som si dala Cetalgen. To už mám osvedčené 🙂

sandra_kul
17. apr 2025

@barborkabar a ten pomoze zbavit bolesti na dlhsie?

barborkabar
17. apr 2025

@sandra_kul podľa toho čo myslíš na dlhšie 😀 Ale väčšinou mi vie zabrať tak to do pol hodinky a keď si ho dám napríklad doobeda, tak do večera mám pokoj 🙂

sandra_kul
17. apr 2025

@barborkabar tak to je fajn, väčšinou mne osobne teda lieky zaberú tak na dve hodiny. a dávaš si aj dve niekedy? ja paralen len po dve beriem a aj to mi zaberie len niekedy. podľa toho, ako veľmi ma niečo bolí. na miernu bolesť v pohode, ale napríklad na bolesť zubov mi nezaberá absolútne.

barborkabar
17. apr 2025

@sandra_kul je to presne tak isto aj pri tomto lieku. Môžeš si dať kľudne aj dve tabletky naraz a tak spraviť maximálne 3x za deň, ale tak to už ozaj by si musela mať ja neviem aké silné bolesti. Cetalgen obsahuje aj paracetamol aj ibuprofén čiže v mojej lekárničke nahradil Paralen úplne 😀