Aké sú príznaky zablokovanej krčnej chrbtice?
Baby, ktoré ste mali bolesť krčnej chrbtice, zablokovanú.... aké ste mali príznaky?
Mňa bolí už od januára, vždy keď dám hlavu dole a do boku tak to bolelo, tak akoby som mala nejaký nerv cviknutý. V januári to bolo teda dosť zlé, bolela ma aj hlava a a bola som stále unavená. začala som nejaké cviky tak sa to zlepšuje. Ale určite viem že to mám z toho že zle spím, proste neviem spať v normálnej polohe.
mozno trochu treba rozcvicit alebo rehabilitaciu skusit
@zuzu4444 mňa bolievala strašne hlava a nakoniec som zistila že to mám z krčnej chrbtice. Začala som užívať viac magnézia, precvičovať kŕčnu chrbticu a keď aj náhodou sa vyskytla nejaká bolesť tak som si dala Cetalgen. To už mám osvedčené 🙂
@barborkabar a ten pomoze zbavit bolesti na dlhsie?
@sandra_kul podľa toho čo myslíš na dlhšie 😀 Ale väčšinou mi vie zabrať tak to do pol hodinky a keď si ho dám napríklad doobeda, tak do večera mám pokoj 🙂
@barborkabar tak to je fajn, väčšinou mne osobne teda lieky zaberú tak na dve hodiny. a dávaš si aj dve niekedy? ja paralen len po dve beriem a aj to mi zaberie len niekedy. podľa toho, ako veľmi ma niečo bolí. na miernu bolesť v pohode, ale napríklad na bolesť zubov mi nezaberá absolútne.
@sandra_kul je to presne tak isto aj pri tomto lieku. Môžeš si dať kľudne aj dve tabletky naraz a tak spraviť maximálne 3x za deň, ale tak to už ozaj by si musela mať ja neviem aké silné bolesti. Cetalgen obsahuje aj paracetamol aj ibuprofén čiže v mojej lekárničke nahradil Paralen úplne 😀

Celkovo som bola unavená, mala som takú ťažkú hlavu, bolesti, potom neskôr ma už z krčnej aj hlava bolela.