Aké sú príznaky záchvatu žlčníka?
Ahojte, keď ste mali záchvat zlcnika ako sa to u Vás prejavilo ?
@blancheporte môže byt že to vyrazilo pod pravú lopatku ? A že to boli doteraz pod tou lopatkou ?
@maria1023 môže....ja už som mala záchvaty,že som sa po zemi plazila. Pomáhal mi Algifen kvapky.
@blancheporte lebo v noci ma strašne začalo bolieť pod pravým rebrom a strašná bolest chrbta v úrovni zlcnika a pod lopatku… všetko preslo len bolest pod lopatkou mi stále ostala a neviem čo si nato dať či pomôže masáž krémom tej lopatky
@blancheporte a strašne teplo až ma pot zalieval a potom ma triaslo, a potom to preslo keď som si ľahla do správnej polohy.
Mna bolelo presne v strede, som myslela ze zaludok ale bolto zlcnik.. po vyse roku opakovanych zachvatov som sla na operaciu a nemohla som urobit lepsie.. bola to ostra bolest, tazko sa aj nadychnut..
pokial zlcnik dlhodobo nebudes riesit mozes mat neskor problem s podzaludkovou žľazou ( pankreas)
Ja som cítila takú zvieravu a súčasne pichavu bolesť, ktorá mu začala v oblasti žalúdka a prenášala sa do chrbta,bolo to ako kontrakcie,ale "v žalúdku"
A nemohla som sa ani nadýchnuť poriadne.
Pomáhal na to Algifen,ale problém vyriešila až operácia, nemuseli ma vôbec na ňu dlho nahovárať 🙂
@xsuzannex Dobrý večer!
A kde Vám videli tie kamene v žlčníku ja som mala triašku,pocit na zvracanie pálenie pod rebrami z prava do ľava a späť v ľahu mi bolo lepšie až prešlo po vypití veľa vody po dúškoch.Bola som na PNke 3dni z kvapkami na bolesť na sono brucha som dostala termín o 2 mesiace.A nič mi nezistli nenašli ☹ Včera ma v pravej časti brucha pichala ostrá bolesť tie kvapky z espumisanom zabrali približne o 30min. z čajom na žlčník a pečeň.Dnes som len dietne...Nechápem akoto,že na sone nič nevidel lekár...pri tom všetkom mám poruchu zrážanlivosti krvi a mávam aj slezinu zväčšenú 14.1, bolo všetko ok.Povedal lekár že inkde mám hľadať príčinu preto sa pítam,k akému odborníkovi mám ísť aby bolo viditeľné o čo ide.
Ja som mala akútnu pankreatitidu 😵💫 zvracanie až do úplného vysilenia.
@frflos_nespokojny ja som to mala prvý krat, už som mala mať operácii v lete ale sa ti muselo zrušiť nakoľko som brala antibiotiká. Tak sa musím preobjednat.
@jaskolka
@maria1023
@xsuzannex ďakujem za odpovede.ja som bola na sone nič nenašli pri sone brucha prezeral lekár všetky brušné orgány.ja mám Gilbertov syndróm zvýšený bilirubín čo tiež môže spôsobovať problémy zo žlčníkom a nafukovanie zas syndróm dráždivých čriev.Tak zatiaľ držím diétu ak by sa opakovalo tak vtedy zájdem rovno do nemocnice.lenže operovať by ma nemohli kvôli poruche zrážanlivosti krvi to by som musela mať predoperačné z Martina od lekára.
Ahojte, môže žlčník bolieť aj tak, že máte tlak medzi prsiami v strede a hore v strede na hrudi?
Ahojte, môže žlčník bolieť aj tak, že máte tlak medzi prsiami v strede a hore v strede na hrudi?
@lagunka0000 áno, mne to tak začínalo. Nevedeli prečo ma to stále boli a nakoniec zistili že mám kameň v zlcniku
@lagunka0000 áno, mne to tak začínalo. Nevedeli prečo ma to stále boli a nakoniec zistili že mám kameň v zlcniku
@maria1023 ja mám kamene len všade čítam že bolesť by mala byť v pravo ako sú rebrá a mňa to tlači ani nie že boli ale taký tlak akoby cítim v strede a hore na hrudi, tak aj teba to takto tlačilo? Už si bola na operáciu?
@maria1023 ja mám kamene len všade čítam že bolesť by mala byť v pravo ako sú rebrá a mňa to tlači ani nie že boli ale taký tlak akoby cítim v strede a hore na hrudi, tak aj teba to takto tlačilo? Už si bola na operáciu?
@lagunka0000 idem v septembri
@lagunka0000 idem v septembri
@maria1023 ja v októbri, a poviem úprimne celkom sa bojím

@maria1023 bolesť pod pravým rebrom.....vystrelovala až do chrbta.