Aké sú skúsenosti s FESS operáciou nosa a prínosových dutín?
Ahojte idem si po nejaké info ... čaká ma operacia fess ( prepazka, výber nosnej mandle) ale čoho sa bojím je ze mi majú ísť otvoriť a odsat zadnú dutinu a zväčšiť otvor co je pod mozgom vid foto modra v kruzku) robili to niekomu? Ja sa strašne bojím ze sa niečo stane... mam 2 malé deti takže myslím v prvom rade na to co s nimi ak niečo nevyjde. Nebola som nikdy operovana ani uspata tak si viete predstaviť aký z toho celého mam strach .prosim spravy typu budes spat moze ti to byt jedno si nechajte pre niekoho ineho , ja svoju rodinu lubim .. prosím ak je tu niekto komu to čistili tak nech mi napíše

@martinka2309 mam ísť do PB ale nakoľko mi to majú robiť teraz v pondelok a ja som ochorela idem si to dat preložiť
@25anielik11 no mne to mali robiť 3.10 ochorela som.atb na 2 týždeňe dali mi termín 20.10 opäť som rušili zase zapal dutín zapachajuce zelené hluene
@martinka2309 hej ja to mam teraz preložené na február... tiež som zahlienena... tak som zvedavá
@martinka2309 hej ja to mam teraz preložené na február... tiež som zahlienena... tak som zvedavá
@25anielik11 dobrý deň. Ako vám dopadla operácia ? Boli ste?
@25anielik11 dobrý deň. Ako vám dopadla operácia ? Boli ste?
@lucinka049 dobrý deň nie nebola som syn si rozbil riadne hlavu deň pred tou operaciu a keďže sme museli chodiť každý deň na chirurgiu na prevezovanoe tak som to zrušila

@25anielik11 dobrý deň a kam idete na operáciu aj mna to caka