Aké sú vaše skúsenosti s Alegreta - 1. očné centrum Nitra?

aliaska
10. sep 2019

Ahojte, uvažujem nad lasreovou operáciou očí- odstránenie dioptrií. Poprosím recenzie na Alergetu v Nitre. Prístup, čakacia doba, priebeh zákroku, odbornosť personálu, spokojnosť pacienta. Sú v cene zákroku aj špeciálne okuliare, ktoré treba potom nosiť, alebo si ich treba vopred kúpiť v optike? Ďakujem vopred za každú recenziu.

ladybug6
10. sep 2019

@aliaska ahoj, ja tak veľmi stručne, ale muž absolvoval u nich tento zákrok pred cca 6 rokmi. Mal velmi silné dioptrie a tiež aj cylindre, roky nosil šošovky ale už ani tie mu oči nezniesli tak sa na to dal a pomohlo mu to. Cca pred dvomi rokmi mu na kontrole zistili 0.5 dioptrie na jedno oko ale to je nič oproti tomu aký bol predtým slepý. Všetko tam prebehlo hladko, zákrok trval Max 20 min tusim, okuliare "po" nosil svoje. Hneď po zákroku bol vysmiaty ešte aj šoférovať chcel, no kým sme prišli domov kvapky prestali účinkovať a začali preňho skutočne múky ale zvládol to a teraz je veľmi rád že to absolvoval.

miska818
10. sep 2019

Pani doktorka Mattova je fajn, zakrok bezbolestny a po zakroku tiez bez bolesti akurat ze po 5 rokoch opat potrebujem okuliare...ale tych 5 rokov stalo za to...