icon

Aké zdravotné ťažkosti ste mali po ignorovaní tela?

26. aug 2024

Ake zdravotne problemy mate, ked ste nepocuvali svoje telo, ktore vam naznacovalo ze ma dost?

Stalo sa vam,ze ste nemohli zvolnit z.roznych pricin a prejavilo sa vam to na zdravi?

Strana
z2
autor
26. aug 2024

@basulaak a ako si vyriesila ten k9rtizol? Resp. Ako ti zistili ze ho mas vysoky a ten ti zraza cukor?

autor
26. aug 2024

@peta2202 tak to ma mrzi, no,niekedy to clovek prezen8e ak ma nieco rad, robi to s radostou a mepocuva telo.

luccija
26. aug 2024

@zeldia zatiaľ aspoň lieky na ukludnenie veľmi pomôžu spánok je základ.
Ja som sa dostala na psychické dno, keď mi zomrel bývalý priateľ ja som posledná s kým sa stretol vedela som, že má problémy plus som sa sťahovala od rodičov zariadovala, málo spánku, práca na nočné smeny, až som začala byť nonstop nervózna, budila sa nad ránom a nevedela spat a rozmýšľala ako zvládnete byť 12 h v práci nevedela som vypnúť hlavu.Dostala som lieky na spanie a časom to bolo lepšie.
Ja hneď ako mám toho veľa, lebo si často naložím a neviem oddychovať hneď to cítim búšenie srdca, vnútorná nervozita.Uz si dávam pozor a nikdy sa nechcem do takého stavu dostať.Druhy taký stres bol počas tehotenstva, keď mi jeden "úžasný" lekár povedal, že dieťa nemá uzatvorené mozgové komory bolo to v 10,12 tt 2 dní som plakala a zrútila sa môj gynekológ mi potom povedal, že ešte je čas na to, aby sa to zrastlo.Odvtedt som na každé veľké sono išla so strachom.

olimuc
26. aug 2024

Uz menim, prave preto cakam na stvrtok. Ale ten asi spusti dalsi beh na cas 🤷🏻‍♀️ neviem kde mam hlavu … snad ma netrafi slak

olivierko229
26. aug 2024

Akoze ano, mala som potom este slabsie, a potom este raz v noci, ale ano. Ale zaroven som zahodila aj niektore psychicke stresy, niektorych veci sa vzdala, lebo som uz nemala kapacitu premyslat a riesit dalsie veci. V tomto obdivujem mojho muza, ze este aj zaraba hlavou 😀

beata_k
26. aug 2024

Ano pocas rodicovskej

belle_vie
27. aug 2024

@autorka v mozgu, v insule. Zial pomerne hlboko na " rutinnu" operaciu. Ale nastastie je malo pravdepodobne, ze by mal rast a robit tazkosti. V podstate ho nasli nahodou. Po zalieceni tetanie vsetky priznaky zmizli, takze fajn 🙂.

Strana
z2