Akné po pôrode
Zdravim dievcata, uz som zufala, mam akne uz vyse 4 mesiacov. Mavala som aj pred porodom, ale nie az take zakerne. Mam 32 rokov a tvar ako pubertiacka. 😢
Uz od aprila s tym bojujem, kozna mi uz dal vseliake kremy, antibiotika uz na cely mesiac, atd. Zmenila som kozmetiku uz na to urcenu,snazim sa stravu mat pestru, nejem sladkosti, blbosti, uz neviem. Zvycajne to do mesiaca preslo.
No teraz mo to drzi od aprila, zapalene, po par dnoch nahnisane vriedky, potom jazvicky.
Vsetko uz mam pekne, len brada, ta brada cela zapalena. Kozna ma dovolenku tak musim do pondelka cakat.
Vrvela ked uz to mi nepomoze co mam teraz, tak jedine Roacutan, len toho sa stranim, kedze by som chcela druhe babo.
Povedala mi ze ma posle na gastro este az by bolo tam nieco.
Myslim si ze problem vnutri, len ako ho najst. Brala mi aj krv tam som mala volaku bakteriu na ktore som dostala ANTB
Co vam pomohlo?
Vdaka
brada. Iz
Ak citas po anglicky, tak vyborny kozmeticky blog ma Michelle Villett. Ked to tam preluskas, dozvies sa co a ako. Cast z nou odporucanych pripravkov na plet sa da kupit aj v Europe, cast vies nahradit.
Roky som sa trapila s akne, brala bsetko mozne aj nemozne, len Roacutane som odmietla, a po par zmenach v statostlivosti o plet a pridani vit.A do stravy mam kozu taku krasnu, ako nikdy predtym.
Nie je to ziadne sarlatanstvo, vsetko su to dermatologmi potvrdene postupy.
@demetria inak Roaccutane je tiez len vo vacsom derivat vit. A ... ak sa berie podla navodu a dodrziava sa vsetko, co ma, tak je v pohode. ja som ho brala dokonca aj bez antikoncepcie
@zuzuliennka1
Ja viem, co je roacutane, som lekarka. Preto som ho odmietla🙂.
@zuzuliennka1
A takto - aby nedoslo k zbytocnym nedorozumeniam🙂. Verim, ze pomaha a su pacienti, ktorym doslova zachranil zivot. Ale mne skratka vadilo riziko neziaducich ucinkov viac, ako mi vadilo moje akne.🙂
@demetria no ja som dostala taku dost obsiahlu brozurku, tie najviac rozsirene neziaduce ucinky boli asi vsetky, tie najmenej sa vyskytujuce (depresie, zly psychicky stav,..) som si nepripustala - vsetky lieky nejake maju, aj panadol a ibuprofen, takze som si to nepripustala, dodrziavala ako ich treba brat, a zbavila som sa akne nadobro 🙏🏼 kazdy si to musi veru zhodnotit sam, ja som roaccutanu vdacna
Ahoj, mám veľmi dobré skúsenosti s výživovým doplnkom MSM. Nie je to liek, ale výživový doplnok. Nie je drahý. Dobré je aplikovať ho spolu s nejakým vami overeným krémom alebo vmiešať ho do nejakej po domácky urobenej masky. Je v tabletách, z ktorých sa dá prášok jednoducho vysypať a aplikovať. Alebo ďalšou možnosťou je, nasypať ho do vody a naniesť na pleť.
https://www.kompava.sk/p/msm-prirodna-detoxikac...
a ak by ste chceli nejaké typy na masky tak na tejto stránke.
https://www.skinbooster.sk/pletova-maska/
@mischellka47 veľmi rada pomôžem..super výrobky na prírodnej báze... napíš mi správu na Facebooku Eva TD
Precistenie tela zvnutra jedoznacne. Vacsina koznych problemov pochadza zvnitra (som zdravotnik). Odpprucam velmi detox. Ked buse telo coste zvnitra, bude i zvonku 😊
@doda818 Dala som detox pred 2 mesiacmi, ale pomaly sa to zlepsuje.
@mischellka47 tak to je super 😊 verim ze to pojde uz len k lepsiemu😊😊
Chemický peeling značky tuším neostrata, ktorý mi urobila kožná lekárka, ma zbavil akné s ktorým som bojovala dlhých 15 rokov, hlavne zápalové procesy (boľavé vredy) na lícach mi po 6 sedeniach zmizli a už sa nevrátili. Jediná nevýhoda že človek sa počas toho obdobia dosť sype, ale mam odvtedy krásnu pleť.
@ribelina to zalezi od toho kolko ma jedna tobolka. Ak 500mg tak beries 2xdenne po 2tobolky teda celkovo 2000mg na den. Ak si kupis 1000mg tak 2x denne po jednu tobolku. Ale treba si dat pozor lebo predavaju aj pupalky spolu s vit.E a tam by som asi davkovanie kvoli tomu vit.E neprekracovala.

@nikaroxy hm.... tak to je riadny hazard