Ako bezpečne odstrániť pichliač z kaktusu z prsta?
Ahojte, pred dvomi dňami sa mi zapichol pichliač z kaktusu do ukazováka 😀 aj by som na neho bola zabudla, keby dnes ma to tam nepichne a toho malého blbca tam nevidim… vytiahnut mi to nejde :/ nejaké tipy? Striekacku som už skúšala, neúspešne 😃😃 alebo ísť na chiru a mám pokoj?
Nalep lepiacu pásku,silno pritlac a odtrhni
zober papierovu utierku, namoc ju a skus ho vytiahnut, ked z neho nieco trci, zvykne sa zachytit a potom aspon budes vediet kde je. Ale aj ked ho nevyberies, do par dni vyhnisa sam, netreba nikam chodit
@viestta ale ideme na dovolenku, neviem či riskovať :/ ono vidno kde je ale netrčí
Sak by ta vysmiali na Chirurgii🤣🤣🤣🤣🤣ze s pichliacom tam ist 🫣dospela osoba 🤣🤣🤣
Ako pise viestta,ihlou vysparat .
@viestta ale ideme na dovolenku, neviem či riskovať :/ ono vidno kde je ale netrčí
@anonym_autor mne sa to tiež stalo nebolo ho vidno ale skúsila som pinzetou vytiahnuť a vysiel ale par dní sa mi to hnisalo ale aj bolelo riadne skúste tou pinzetou možno vyjde🙂veľa šťastia🙂
Sak by ta vysmiali na Chirurgii🤣🤣🤣🤣🤣ze s pichliacom tam ist 🫣dospela osoba 🤣🤣🤣
Ako pise viestta,ihlou vysparat .
@biglovemom bo dufam že nerobis na chirurgii
@mirokub no presne, ako smiat vy som sa smiala keby niekto príde s niečim netypickým zaseknutým vieme kde, ale nie z takého… ale oresne to sme my slovac🥲
však skús tu chirurgiu. aspoň sa presvedčíš ako páni doktori zareagujú.
viesta ti poradila velmi dobre a pinzeta je vela krat nepuzitelna, ale kup si v lekarni injekcnu ihlu. ja to nosim aj do chorvatska koli jezkom a zachranilo ma to.
ja som mala triesku v stehne (zo stola v práci), vybrala mi to moja praktická lekárka 🤷♀️

zober papierovu utierku, namoc ju a skus ho vytiahnut, ked z neho nieco trci, zvykne sa zachytit a potom aspon budes vediet kde je. Ale aj ked ho nevyberies, do par dni vyhnisa sam, netreba nikam chodit