Ako bojovať proti zapareninám na zadku?
Baby od kedy som porodila je tomu rok, ked nastupili horucavy normalne sa mi urobi zaparenina na zadku stipe mato. Snazim sa si to kremovat tangace nemozem uz vobec dokonca aj nohavicky ked kocikujem hore kopcom spotim sa, musim vyzliect..viete mi poradit co a ako proti tomu bojivat? Pred tym som take nieco nemala dakujem🥹
a nenosit tangace a umelinove nohavicky, ale bavlnene svetlych farieb.
@deedol Čo keď ma bavlnene tangače?
Normalne sudokrem, jak tu radi kolegyňa, alebo aj detsky puder. Doma nikto nevidi, nie je to hanba.
dlhe saty a chodit bez nohaviciek cele dni vsade kde sa da ...a natierat sudocremom...a skontrolovala by som.pradlo, ci je to naozaj bavlna
@vyrovnanaosoba ved to ze ja uz ako kojenec😀🥹
@deedol nosim iba svetle ci su fakt bavlene ako oise to sa uz ja nedozviem
@fairyy pkej tak oddnes uz len nieln s holou ritou😀☹️
@thirstymonk tak neviem, na akom mieste to presne ma, ale mam pocit, ze s tangacmi sa jej to tam moze viac odierat, kedze tadial vedie ta uzka cast. okrem toho tangace su casto umelinove, lebo su s cipkami a tak. ale ano, mozno ma autorka bavlnene :D
@deedol mam to ako keby na bokoch nie na strede
Presne, veľmi záleží aj na kvalite, akej tie nohavičky sú. Ja už tangáče nenosím veľmi dlho, je to nepohodlné a takisto aj nie veľmi prospešné. 😉 Väčšinou už nosím len kvalitné, bezšvové a nemám najmenší problém, za mňa sú úplne najlepšie takéto.
@1radula1 odkial kupujes prosim
Viem, že sú to zase ženské veci, ale teraz mi svojvoľne vyskakujú dajake lelosi na FB, takže asi kupim žene pod konáre :D
Keď nepomôže sudokremom, tak imazol kem pasta je ešte lepšia. Len to tam ľahko nezotrieš 😀
https://www.herbatica.sk/speci_problem/eliksir-...
Na hojenie kože pri akých koľvek problémoch.
@suptdi dakujem skusim o takom som nepocula
Obycajny detsky puder
Nemáš za čo je to na zapareniny aj na odreniny popáleniny, odreniny, štípance, alergické reakcie... Na všetko na koži. Tento krém je ešte kvalitnejší z produkcie firmy BOTANICA, ale neviem či sa ten dá zohnať na SK videl som ho iba par krát na tých výpredajoch v kultúrnych domoch. Ale tento od ELIXIR-u tiež nie je zlý.

Sprchovať vlažnou vodou, natierať sudokremom a doma chodiť s hoľou riťou. Presne to iste, ako s malými deťmi.