Ako bojovať s neznesiteľným dráždivým kašľom?
Od novembra som chorá riadne tretí krát.
Dva krát covid teraz taká chrípka,že masaker. Myslela som,že prvé dni,že umrem. Horúčky,zimnica sa striedali z návalmi horúčav. Strašný dráždivý suchý kašeľ,bolesť na prieduškách. Bolest hlavy,svalov,kĺbov a neschopnosť prejsť čo i len na wc.
Nevedia som,či skôr zvracat či utekať na wc kvôli hnačke.
Týždeň mám svalovku na bruchu,medzi lopatkami.
Začalo to neutíchajucum kašlem takže hneď v začiatkoch som si urobila cibuľový čaj a rôzne oregánový a nasadila lieky s tým,že s snáď to prejde. To čo mi v začiatkoch predtým pár krát pomohlo nezaberalo. Ba naopak zhoršilo. Skúšala som každý deň sa natierať thymianovou časťou z Justu. Naparovala som sa a nič.
Vybrala som už toľko siruppv od kašeľ. Sinupret tabletky,Solmucol na noc lieky proti kašľu a už druhé antibiotíká
A stále ROVNAKO!.Už som zúfalá s toho úplne! Už neviem čo si kúpiť na kašeľ. Respektíve vykašliavanie. Stále pretrváva neskutočná slabosť akoby točenie, motanie hlavy a od prveho dňa bolesti krížov,chrbát. Nemôžem ležať v noci spať. Mám pocit,že sa neviem nadýchnuť a vykašlat tú pliagu von. Prvé tri dni mo nedalo dýchať úplne-ledva som lapala pp dychu.
A rovnako pretrváva aj cez deň kľude to potenie. Hocikedy to na mňa príde a vzápätí zima taká,že sa neviem ani pod dekou zohriať. Čo mi viete poradiť prosim ?
Nepamätám si kedy sim bola taká chorá. Veľmi veľmi dávno..
Kedysi .
Dobrý, prosím čo nakoniec pomohlo na ten kašeľ? Akurát si prechádzam niečím podobným. Ďakujem

Pre neho, resp jeho sestričku to bude minútový úkon ale chápem ako to myslíš. Mňa moja doktorka tiež dlho posielala domov so sirupmi a kravinami. Spomínané Paxeladine som "vypila" 3 a nič. Ja netvrdím, že to je tvoj prípad, no po mojej skúsenosti, ak je kasel dlhodobejší, tak treba skontrolovať aj toto. Lebo zbytočne do seba človek leje kvapky, sirupy atď + je vysoko infekčný pre svoje okolie, keď odpoveď dá často práve tá krv.