icon

Ako bojovať s vertigom a pretrvávajúcou únavou?

xtina1711
28. dec 2024

Ahojte štvrtok som dostala silné tocenie hlavy z ničoho nič ale extrémne.. ani ležať ani zavrete oci nič...večer yz veľmi zle šla som na pohotovosť dali mi infúzie...a lieky...už je to druhý deň stále som neskutočne unavená odvtedy ale liekmi to nieje a stále sa mi točí musím ísť omaly ale neskutočne a únava a zima mi je...nemali ste niekto niečo podobne? Len lezjm mrknem a stále som unavena a točí sami...

olsiv
28. dec 2024

Ahoj, mala som párkrát vertigo, mne to ustupovalo po infúzii rýchlejšie, ale tiež nie hneď. Treba užívať tabletky, ja som vždy užívala 21 dní. Ak sa bude opakovať, tak zistiť príčinu, ale teda podľa mojich informácií asi u 50% sa nezistí od čoho to je...

xtina1711
autor
28. dec 2024

@olsiv a prosím ta takto ti bolo zle aj po infúzie už tretí deň? Stále závrate a nedokážeš nič spraviť?

olsiv
28. dec 2024

Až tak nie...ale ustupovalo to pomaly, asi tak po týždni mi bolo vcelku ok.

arcanne2
28. dec 2024

@xtina1711 skus si najst na youtube cvicenie na vertigo. Je to take polohovanie. Ja mavam vertigo casto, raz mi tie cviky poradil jeden dr. na pohotovosti a zaberaju vyborne. Dam ti link

xtina1711
autor
28. dec 2024

@arcanne2 prosím ta ale mala si to viac ako jeden deň?ja som ale.extrwmne unavená nedokážem nič a ani sa pohnúť bojím sa cvičiť ze odpadnem..ale posli link

arcanne2
28. dec 2024

@xtina1711 skus. Tiez som bola unavena, bolo to prave z toho tocenia. So mnou tieto cviky odcvicil dr.na pohotovosti a do par minut mi bolo ovela lepsie. Pocas cvicenia a tocenie zhorsi, nelakaj sa.je to len take polohovanie hlavy na vankusi

gladys_07
28. dec 2024

Mavam to tiez. Zvyknem aj dva tri dni prevracat. Je to drsne veru. Skus ten Empleyho manever ale sla by som k obvodnemu na komplet vysetrenia (mri, chrbtica, orl)