Ako chytiť chorobu?
Ahojte, nechápte zle moju otázku, ale mám silnú imunitu nebývam často chorá a potrebujem teraz ochorieť. Sú chrípkové epidémie ľudia niekoľkokrát ochoreli a ja nič. Viem že na to musí byť vírus/baktéria. Ako sa oslabiť aby som to chytila? Nesúďte ma už je toho na mňa veľa a fakt potrebujem doma vypnúť a oddýchnuť si.
Ukáž túto tému svojim rodičom, možno ťa dotlčú na požiadanie. 🙂
No, ja som to presne takto povedala doktorovi. Bola som fakt z toho chora, horucky stresy. Brutalna sikana v praci, kazdu noc som zaspala s myslienkami, co si ta nasa pi… veduca vymysli a aky psychoteror urobi. Chcela som dva tyzdne aby som si premyslela, co dalej. Riesenie priamo personalnym nemalo vysledok. Stazovalo sa na nu uz 6 inych kolegyn a nic.
Radsej som pracovala s chripkou ako s takou pipinou psychopatickou. Doktor uz mal co to odzite a danu prevadzku poznal. Dal mi pn na tyzden najskor. Po dvoch dnoch mi mily zamestnavatel poslal kontrolu a predvolanie k posudkovej dr. Ta len krutila hlavou nad takou debilitou. Isla som tam s horuckou 39,5 a bronchitidou. Tak ma vypisala na dalsie dva tyzdne este 😁 No co, Bozie mlyny …
Ak to mas podobne, bud uprimna a povedz to lekarovi. Mohol by ta pochopit. A bud rada ze ta nechyti kazdy sopel a kasel.
Hádam si to tu prečíta tvoja mamka a pri tej chorobe ti vypne telku a internet. Ledva mesiac si v škole a už potrebuješ oddych a serial pozerať. A spánok? Keď pôjdeš spat o 20:00 do rána ho budes mať habadej. Gramatiku neovládaš tak šup do školy a učiť sa. Za chvíľu sú jarné prázdniny .
Pozri si film Skalni v ofsajde... je tam recept na to ako nasimulovat chorobu... zmiesat a zjest 4 ingrediencie ale pamatam si len 2 (kavicka a kriedicka)😀
Zavolas doktorke,ze mas vysoke horucky a je ti nanic. Vypise ta a ked ti bude akoze lepsie,prides si pre ospravedlnenku. Len ci potom stihnes dobehnut ucivo,ked teraz je na teba toho vela.
Skus si od niekoho chorého vypýtať sliny alebo osoplenou vreckovku potrieť tvar. Možno to pomôže.
ked bol zaciatok korony citala som o chalanovi ktory sa snazil nakazit, natacal videa a tak... myslel ze ochorie a vylieci ziska imunitu a like na stranke... tak aby sa nakazil olizoval klucky na verejnych preistranstvach, zachodoch a tak... podarilo sa mu to... nakazil sa... a umrel...
zjedz kriedu 😀
Dospelé pracujúce ženy -matky táto téma rozhorčí a bude sa im zdať smiešna, lebo ony o pohodičke školských čias len márne snívajú, ale ja si ten násťročný školský vek ešte pamätám hoci som prakticky len chodila do školy, tiež som sa občas cítila totálne zahltená. Takmer každý sa tak vo svojej situácii občas cíti bez ohľadu na to, či toho majú iní ľudia na pleciach viac 🙂 každopádne, naozaj ochorieť nie je cesta. Keď už ozaj potrebuješ silou mocou zostať náhle doma, tak to zahraj. Ja sa priznám, že som to robievala, môj tajný trik bolo nadýchnuť sa trochu mletého čierneho korenia predtým, ako som vyšla ráno z izby, zaručené spuchnute oči, sopel, kýchanie, kašľanie 🤭 nebolo to na cestu k lekárovi, ale na deň voľna áno. Akurát potom nezabudni hrať aj po príchode rodičov z práce, za pol dňa sa nikto nevylieči 😄 mysli ale aj na to, že všetko, čo v škole zameškáš, ťa počká, tak to dobre zváž, lebo podľa mňa to nestojí za to.
aj ja som pocula o mamicke, ktora chcela aby uz jej dieta konecne malo ovcie kiahne, aby bola doma s nou vtedy ked jej to vyhovuje, lebo choroba obchadzala skolky, tak isli na navstevu k niekomu s kiahnami a dievcatko chytilo take horucky, ktore mu nemohli znizit, ze zevraj ma nieco poskodede, z coho sa spamatava a berie lieky dlhodobo. z chorobami sa netreba zahravat. kto hazarduje so zdravim moze zle dopadnut, lebo co si nevazime, to nam zo zivota moze uniknut. ak je zle psychicky, treba povedat lekarovi, zle mi je pan Dr. prosim Vas moje telo potrebuje oddych. nenahanaj sa za vaznou chorobou.
Ale ty si už chytila chorobu. Si na hlavu a daj sa vyšetriť. To je tvoja diagnóza. Koľko ľudí je chorých a ty si to praješ? Minulý týždeň sme boli chorí doma, takú chrípku sme schytali ako nikdy. Horúčka kašeľ že som sa povracala, muž to isté ešte sme sa starali o deti. Po štyroch som k nim v noci chodila a kontrolovala. Toto je oddych podľa teba?!
Povedz lekárovi, že si vyhorená, potrebuješ oddych.
Viem ta pochopiť dobre píšeš mi z duše 😀 ties by som bola rada pár dní doma dat deti do škôlky a školy a oddýchnuť si ale ties mam (vďaka bohu) dobru imunitu a aj keď som trosku chorá tak mam smolu lebo som tak trochu vorkoholik a aj chorá idem do roboty aj s bolesťami minule som myslela ze sa zlozim mohla som doma ostat a aj tak som šla do roboty 😀 len nemaluj čerta na stenu a bud rada ze si zdravá

Daj si bacha,osud byva kruty.
Aby si neochorela tak, ze z toho bude nieco trvale alebo tragicke.
Kolko ludi bojuje o zivot a ty Sa nehanbis toto tu pisat?
Co su to dnes za deti,mladez.?
Kde je tvoja sebaucta?
Myslis,ze tvojim rodicom Sa rano chce vstavat do prace a Este aj riesit deti?
Myslis,ze Mama by su radsej nevylozila nohy a nelizala telku?
Na to ,aby si ty vobec mohla byt tu na internete,musi ho niekto kupit!
A aby ho vedel kuoit,musi mat peniaze.tie musi zarobit v praci...
Ja viem,ze v dkole je toho casto vela,mnohe veci su nad tvoje sily.
Chapem aj unavu,aj lenivost.
Ale takto Sa to neriesi!