Ako dlho sa vám hojili horné viečka po operácii?
Dobry deň chcela by som sa spytat ,kto mal robené horné viecka.Ako dlho sa vam to hojilo.Ako dlho ste to mali opuchnuté a červene a co ste si na to dávali.Dakujem
@decembrovka77
@decembrovka77
@decembrovka77
@decembrovka77 Mne to robila očná lekarka ja som si to hradila sama.
@layla83 Tu máš príspevok z minulého týždňa. @luizina vyzerá úžasne a podelila sa s nami o skúsenosť: https://www.modrykonik.sk/blog/luizina/message/ahojte-babulky-tento-prispevok-nebude-k-u848qd/#comment-108069674
Ak by si aj Ty dala foto pred a po OP, určite by to "nakoplo" ďalšie kočky...
@layla83 ja som dnes dva tyzdne po zakroku a pekne som to mala uz po tyzdni musim povedat.. Len prve 4-5 dni opuchy a modriny a potomuz kazdy den len lepsie. Opuch uz nemam vôbec. Nedavala som vobec nic (na odporucanie od dr), ja som dokonca ani nechladila, lebo chlad na tvar neznesiem a zjavne sa mi to proste dobre hoji (chvala bohu). Jedine Aescin som brala 5 dni a potom uz nic. Zatial je jazva bleda, ale ako bude prechadzat procesom hojenia, tak ratam s tym, ze aj scervena a ak sa tak stane, tak zacnem Dermatixom natierat. Inak nic. Ak citis, ze taha jazva, tak kludne mozes tou ocnou mastickou natierat, aby bola premastena jazva.
@decembrovka77 da sa ist aj cez poistovnu, ale to musia byt velmi padnute viecka, musi byt papier od ocnej a nemozes si moc vyberat kliniku a dr. Ja som si radšej vybrala dr sama a zaplatila si to, ale ano, da sa aj cez poistovnu.

@layla83 kolegyni sa to hojilo veľmi rýchlo, do dvoch týždňov mala len červenú čiarku
Ja sa tiež chystám, prepláca poisťovňa aspoň niečo?