Ako dlho ste krvácali po kyretáži?
Mala ste niektorá robeny tento zakrok a ako dlho ste po ňom krvacali?
Mozno záleží vktorom tt ja som krvacala normalne 6tyzdnov ako po pôrode resp spinila
Ahoj, mne robili kyret v 8tt a krvácala som iba trošku po zákroku a potom len pár dní slabé spinenie.
Ja som mala robeny kyret kvoli neustalemu špineniu v perimenopauze. V utorok som dobrala Duphaston, ktorý som mala nasadeny kvoli špineniu, no nepomohol, v stredu bola robena kyretaž, po ktorej som slabo krvacala tak 2 hodinky , vo štvrtok celý deň nič a spustilo sa to v noci. Dnes som volala lekarovi, takže menzes, ktorý bol vyvolany po Duphastone, že hormony robia svoje , ale že by mal byť o niečo slabši, keďže bola sliznica maternice vyčistena. Je to krvacanie, ako slabšia menštruacia.Neviem, ako to bude pokračovať.
@iveta6868 ja som tiez bola na kyretazi minuly tyzden,vysoka sliznica a nepravidelne krvacanie. po zakroku som mala 3 dni slabucke krvacanie, 3 dni slabucke spinenie. potom den vobec nic a potom mi prisla menstruacia.
zeny ktore boli na kyretazi napr. po zamlknutom potrate krvacaju podla mna inak kvoli hormonalnym zmenam.ale my sme boli na kyretazi v prebiehajucom cykle a tam pride menstruacia asi podla cyklu.
Moje krvacanie ma priebeh, ako menštruacia, možno o niečo slabšia. Začala som krvacať presne v deň očakavanej menštruacie, 2 deň po kyrete, len som myslela, že krvacať už nebudem, keď som po kyrete.Ešte keď som brala Duphaston v predchadzajucich cykloch, tak mi lekar povedal, že po Duphastone po vysadeni musi odkrvacať sliznica maternice. Tak si tiež myslim, že to sposobili tie hormony.

@iveta6868 ahoj mala som ... Nepamätám si presne ale myslím že ten cca týždeň dva....