icon

Ako dlho ste si zvykali na kontaktné šošovky?

26. jan 2022

Ako dlho trva kym si oko zvykne? Mam stale pocit akoby ma svrbeli oči.

patusikk
26. jan 2022

ja nosievam šošovky ale neviem možno ti dako nesadli šošovky mne sa iba tak divne pozeralo... skus oči zvlhčovať kvapkami

petronellla87
26. jan 2022

Skus zacat s jednodnovymi tie su najtensie a najmenej drazdia oci..ja som si zvykla celkom rychlo

raffaella
26. jan 2022

Nosim KS asi 20 rokov. Oci ta nemaju svrbiet (pokial nemas akutnu alergiu), boliet, ani nemas mat pocit cudzieho telesa. Mala by si ich takmer necitit, nesmu sposobovat ziadne nepohodlie od pociatku nosenia. Je vysoko pravdepodobne ze ti nesadlo typ, ze je nespravne zakrivenie alebo ina pricina, treba hladat.

autor
26. jan 2022

Chcela som jednorazove ale nemali akurat. No v minulosti som mala aj tie a tiez som mala zvlastny pocit v oku. Tak ja neviem ci mozem mat tak citlive oci ze neakceptuju ziadny druh, znacku 🤔

raffaella
26. jan 2022

ja pouzivam tiez jednodnove Soflens od Bausch&Lomb a takmer ich necitim, resp. viem ze ich mam ale fungujem s nimi cely den. Svrbia ma len z alergia, ale to bez ohladu na to ci ich mam alebo nie. A mala som na skusku aj ine, nejaku novinku a nerobili mi dobre. Ja mam extremne citlive oci, nie si vynimka, citlive oci su celkom bezny jav. Treba skusat a najst tie prave.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
katus2323
26. jan 2022

Tekuté slzy mi pomohli

margaretka_
26. jan 2022

Ja som bola pred kupou sosoviek na vysetreni a mne ich napr ta pani neodporucala. Ze ak, tak jedine denne. Proste to mojim očiam nerobí dobre. Nosim prilezitostne. Mam z nich unavené oci. Inak nesvrbia. Z niektorych som mala menej unavene. Ale zatial som nenasla uplne dokonale pre mna. Bud táto unava oci, alebo zle vidim.

lucyla38
Autor odpoveď zmazal