Ako dlho trvá čakanie na magnetickú rezonanciu mozgu?
Aké termíny ste dostali? Ja dnes až o dva mesiace. Je to veľa alebo v pohode ?
Zalezi od problemu, ja som isla do dvoch dni na MRko
@anonym_fb60b3 môžem sa spýtať aké ste mali problémy?
aky mas problem
ja asi do dvoch dní ...
Laické skúsenosti - zvyčajne idú poúrazové stavy s akútnymi problémami rýchlo, ale na preventívne kontroly a diagnostiku pri dlhšie trvajúcich problémoch dávajú termíny neskôr.
tak ja som nemala úraz ani akútny stav - v podstate to bolo dlhoročný problém, ale mala som nález na eeg ...
Mám bolestive migrény, zhoršené videnie, bolesť rúk. EEG som mala robené v januári a bolo v poriadku.
Ja len že pani na recepcii sa ani nepytala na potiaze rovno dala termín až o dva mesiace
Mám bolestive migrény, zhoršené videnie, bolesť rúk. EEG som mala robené v januári a bolo v poriadku.
@anonym_autor standardny termin pre neurgentne stavy pani na recepcii videla kod diagnozy
to je ešte fajn. ja som dostala o 6 m. Za kraj.
@anonym_autor to je luxus, moja mama čakala 4.
Muž štandardne čaká 5-6 mesiacov. Čiže 2su v pohode.
dcera mala nedavno mri mozgu kvoli migrenam, dostala termin tusim do 2 tyzdnov na nedelu rano - predpokladam ze preto ze ma len 13 rokov. Inak aj ja dlho cakavam na mri a na vysledky som cakala 2x po 5 tyzdnov 🤦
@anonym_autor neviem naco tato informacia lebo termin sa dava podla diagnozy. Mne dali termin prednostne (dvojite videnie, videnie ako cez rozbite sklo).

Zalezi od problemu, ja som isla do dvoch dni na MRko