icon

Ako dlho trvá čakanie na magnetickú rezonanciu mozgu?

Dnes o 13:05

Aké termíny ste dostali? Ja dnes až o dva mesiace. Je to veľa alebo v pohode ?

anonym_fb60b3
Dnes o 13:09

Zalezi od problemu, ja som isla do dvoch dni na MRko

autor
Dnes o 13:18
@anonym_fb60b3

Zalezi od problemu, ja som isla do dvoch dni na MRko

@anonym_fb60b3 môžem sa spýtať aké ste mali problémy?

anonym_fb60b3
Dnes o 13:19

aky mas problem

biba_18
Dnes o 13:23

ja asi do dvoch dní ...

tanyan
Dnes o 13:25

Laické skúsenosti - zvyčajne idú poúrazové stavy s akútnymi problémami rýchlo, ale na preventívne kontroly a diagnostiku pri dlhšie trvajúcich problémoch dávajú termíny neskôr.

biba_18
Dnes o 13:30

tak ja som nemala úraz ani akútny stav - v podstate to bolo dlhoročný problém, ale mala som nález na eeg ...

autor
Dnes o 13:30

Mám bolestive migrény, zhoršené videnie, bolesť rúk. EEG som mala robené v januári a bolo v poriadku.

autor
Dnes o 13:31

Ja len že pani na recepcii sa ani nepytala na potiaze rovno dala termín až o dva mesiace

anonym_04454f
Dnes o 13:51
@anonym_autor

Mám bolestive migrény, zhoršené videnie, bolesť rúk. EEG som mala robené v januári a bolo v poriadku.

@anonym_autor standardny termin pre neurgentne stavy pani na recepcii videla kod diagnozy

anonym_e310d7
Dnes o 14:09

to je ešte fajn. ja som dostala o 6 m. Za kraj.

michaela329
Dnes o 14:14

@anonym_autor to je luxus, moja mama čakala 4.

maddie1711
Dnes o 14:19

Muž štandardne čaká 5-6 mesiacov. Čiže 2su v pohode.

katkaseiner
Dnes o 14:48

dcera mala nedavno mri mozgu kvoli migrenam, dostala termin tusim do 2 tyzdnov na nedelu rano - predpokladam ze preto ze ma len 13 rokov. Inak aj ja dlho cakavam na mri a na vysledky som cakala 2x po 5 tyzdnov 🤦

anonym_98ddf7
Dnes o 15:52

@anonym_autor neviem naco tato informacia lebo termin sa dava podla diagnozy. Mne dali termin prednostne (dvojite videnie, videnie ako cez rozbite sklo).