Ako dlho trvá chemoterapia pri rakovine maternice?
Ako dlho ste brali chemoterapiu pri rakovine materníce? a ako často ste chodili na ňu? V akých intervaloch?
Ja mám Mirzaten 30 mg
No už aj ja napísala psychiatričke radšej nech ma podchyti skor
Áno vlasy vypadali ale nevadí, hlavne aby liečba
zabrala. Áno nepúšťajú niečím, primár čo ma operoval mi povedal, že to je dobre, že sa ukázali tie sentinelové uzliny, mne ich vyhrali teda 6 strážnych uzlín a 3 sa zistili ešte z histologie takže dokopy 9 uzlín. Nebojte sa, treba dúfať, že všetko dobre dopadne. Prečo si myslíte, že budete mať chemoterapiu, už vám to naznačili?
@tatulkam to je strašné. Dufam že sa z toho obe dostanete. Insk krásne mačičky na profilovke
@tatulkam to je strašné. Dufam že sa z toho obe dostanete. Insk krásne mačičky na profilovke
@anonym_50374e jedna z nich je čierny kocúr má 17 rokov, veľmi so mnou prežíva všetko, keď mi bolo zle po chemo, tak normálne vracal a hnačky mal a doktorka na onkologii mi povedala, že to zo mňa, tak ktovie. Ťahá sa za mnou a vkuse mi chce na bruchu ležať.
@anonym_50374e jedna z nich je čierny kocúr má 17 rokov, veľmi so mnou prežíva všetko, keď mi bolo zle po chemo, tak normálne vracal a hnačky mal a doktorka na onkologii mi povedala, že to zo mňa, tak ktovie. Ťahá sa za mnou a vkuse mi chce na bruchu ležať.
@tatulkam mačky sú úžasné a vnímavé stvorenia
@majkabr veľmi dobré rozhodnutie, prečo sa trýzniť keď je pomoc, veď stále máte nádej, že výsledky budú priaznivé. Ja už tú nádej nemám, ja musím nejako dúfať, že liečba bude úspešná
@tatulkam jasné že bude liečba učínná nebojte , Akurát mi písala ta psychiatrička , že aby sme sa nebali tej chemo že oni su teraz už šetrnejšie aj učinenejšie ako v minulosti
Moja teta mala maternicu a vybrali, vsetko ok a ani ziadnu chemo nemusela brat. Drzim ✊
Moja teta mala maternicu a vybrali, vsetko ok a ani ziadnu chemo nemusela brat. Drzim ✊
@anonym_08e9b3 No ale mala nador či len myom a polyp?
@tatulkam jasné že bude liečba učínná nebojte , Akurát mi písala ta psychiatrička , že aby sme sa nebali tej chemo že oni su teraz už šetrnejšie aj učinenejšie ako v minulosti
@majkabr tak tri chemo mám už za sebou, ja som sa spýtala v BB, že či nevadí, že mi dávajú slabšie dávky než výpočtom vychádza a ešte som aj pribrala a neprepočítali dávku, že nemám počítať, mi povedala doktorka 🤣. No dúfam, že vedia čo robia. Bojím sa aj následných vyšetrení, že či bude všetko v poriadku.
@majkabr tak tri chemo mám už za sebou, ja som sa spýtala v BB, že či nevadí, že mi dávajú slabšie dávky než výpočtom vychádza a ešte som aj pribrala a neprepočítali dávku, že nemám počítať, mi povedala doktorka 🤣. No dúfam, že vedia čo robia. Bojím sa aj následných vyšetrení, že či bude všetko v poriadku.
@tatulkam Bude nebojte ja mám zajtra na obed prvy pohovor so svojou psychiatričkou.
@tatulkam Bude nebojte ja mám zajtra na obed prvy pohovor so svojou psychiatričkou.
@majkabr Veru keby Boh dal. Som rada, že tak rýchlo máte termín a dajte potom vedieť, som zvedavá čo vám povie, či aj predpíše niečo. U mňa najväčší problém bol moja nespavosť. Vkuse som v hlave riešila diagnózu a to, že ja mám veľa naštudované z oblasti medicíny, vždy som sa zaujímala o túto oblasť a teraz mi to tak na škodu prišlo, ako mi doktorka povedala lepšie niekedy nevedieť.
Povedala mi že predpíše určite aj na ten prechod do menopauzy aj na spanok aby sa poriešil , že sa nemam bať že to mi pomože.
Povedala mi že predpíše určite aj na ten prechod do menopauzy aj na spanok aby sa poriešil , že sa nemam bať že to mi pomože.
@majkabr Veď to že plus ten prechod tak náhle. Ja mám také návaly, dokola počas dňa aj v noci. To taká strašná horúčava do hlavy, hrude a potom ma zaleje pot, mokrá som ako by ma oblial niekto, pot mi tečie ešte aj spod očí, potom mám z toho zimnice, mi zuby drkocú v noci sa prezliekam. Ale to zase nie každá žena má také návaly. Som zvedavá čo vám na to dá, potom aj ja sa spýtam tej mojej lebo je to dosť nepríjemné a hlavne sa dá ľahko prechladnúť keď furt mokrá som
@majkabr Veď to že plus ten prechod tak náhle. Ja mám také návaly, dokola počas dňa aj v noci. To taká strašná horúčava do hlavy, hrude a potom ma zaleje pot, mokrá som ako by ma oblial niekto, pot mi tečie ešte aj spod očí, potom mám z toho zimnice, mi zuby drkocú v noci sa prezliekam. Ale to zase nie každá žena má také návaly. Som zvedavá čo vám na to dá, potom aj ja sa spýtam tej mojej lebo je to dosť nepríjemné a hlavne sa dá ľahko prechladnúť keď furt mokrá som
@tatulkam Povedala že rok bude naročny ale to ubehne ako voda a po roku bude lepšie už. Takže vy už len pol roka
Moja sestra tiež je po operácii všetko má vybraté a už vyše tri roky má tieto návaly. Ale už si asi zvykla lebo už sa toľko nesťažuje

hej a dobre Vám ten liek robi? Ja mam zatial frontin . tak uvidím
@majkabr tak jasné, že koreň veci sa nemení len pohľad na ňu. Sú momenty kedy by som si aj kladivom po hlave, ale bez neho by som nezvládala.