Ako dlho trvá doliečovanie helicobactera?
Dobrý deň prajem,
potrebujem radu ohľadne liečby helicobactera ....som mesiac po doužívaní dvojfázových atb a omeprazolu a mávam stále ťažoby a nechutenstva ale také že nemôžem do seba dostať žiadne jedlo keď to príde ...schudla som 11kg ...trápim sa už od septembra najprv to začalo refluxom a potom helicobacter ale už začínam byť z toho zúfala.... môžete mi poradiť ako dlho toto doliečovanie bude trvať ?
ďakujem
@andrearak no a ine organy mas ok? pankreas?
@andrearak no a ine organy mas ok? pankreas?
@anonym_ab71a2 áno sono je v poriadku aj krvné testy … väčšina príznakov ustúpila len niekedy mám tazobu a následne nevoľnost … niekedy aj týždeň dobre a potom sa to objaví … čítala som že žalúdok sa hojí dlhšie ale už začínam byt zúfalá
@andrearak Treba patrat, preco problemy trvaju, skontrolovat, ci sa helicobakter preliecil (napriklad vysetrenim stolice) a pripadne patrat po inej pricine pretrvavajucich tazkosti...
@janickadr veď v pondelok idem na gastroskopiu tak uvidím len som chcela skúsenosti oných ľudí v s týmto problémom
@janickadr veď v pondelok idem na gastroskopiu tak uvidím len som chcela skúsenosti oných ľudí v s týmto problémom
@andrearak tak mozno mas zapal zaludka. ak ta caka gastroskopia, tam uvidia steny zaludka, odoberu vzorku na histoogiu...
...heliko bakter vie porobit sarapaty dost. potom napis, drzim palce.
@andrearak tak mozno mas zapal zaludka. ak ta caka gastroskopia, tam uvidia steny zaludka, odoberu vzorku na histoogiu...
...heliko bakter vie porobit sarapaty dost. potom napis, drzim palce.
@anonym_ab71a2 veď aj dúfam že to nebude nič vážnejšie ale dáke doznievajúce príznaky … ale aj tak mám obavu či to nebude daky nádor alebo co
@anonym_ab71a2 veď aj dúfam že to nebude nič vážnejšie ale dáke doznievajúce príznaky … ale aj tak mám obavu či to nebude daky nádor alebo co
@andrearak tebe predtym nerobili gastro ze? heliko ti zistili z krvi ci stolice? mozno mas len pozdrazdeny zaludok, rakovina zaludka sa vyvija roky a nie mesiace. skor pankreeas je svina.
Tak dnes som bola na endoskopii cez nos… úlna pohoda … vobec nic som necitila … akurat ked mi vosla lekarka do tenkeho creva tak som 4x grgla … a
mala som vsetko v poriadku …

@andrearak Treba patrat, preco problemy trvaju, skontrolovat, ci sa helicobakter preliecil (napriklad vysetrenim stolice) a pripadne patrat po inej pricine pretrvavajucich tazkosti...