icon

Ako dlho trvá liečba čierneho kašľa?

22. feb 2024

Prekonal niekto? Ako dlho ste sa liečili? Aj ste zvracali?

Strana
z2
drahomirrra
1. máj 2024

@kaciato Ale ved baby ti tu skusenosti pisu, jedna napisala, ze sa z toho dostavala 9 mesiacov a bola hospitalizovana. Ved neviem, co chces citat, je to extremne vazne ochorenie, dieta sa dusi a mozu mu zostat trvale nasledky, ale to predpokladam dobre vies. A kedze je ho plne Slovensko, tak sa neda nic robit.

kaciato
Autor odpoveď zmazal
kavicka12
6. máj 2024

Autorka ,ako vám dr.zistla že máte čierny kasel?nám bola odobratá 2 vzorka s vraj máme hraničné hodnoty ,po 2 x jej vraj tie hodnoty ani neklesajú ani nestupaju tak ja neviem či je to ten kašeľ či nie.Mislin že povedala že 260 Bóly hodnoty.Dcera kašlr 3 mesiac

autor
6. máj 2024

@kavicka12 z krvi

janka1011
15. máj 2024

Viem, že trvá dlho kým sa čierny kašeľ úplne vylieči, ale zaujímalo by ma, ako dlho ste museli byť pn?

laurikagab
18. júl 2024

prosim ta, syn vracal pri kasli cely cas alebo to casom ustupovalo..dcera uz skoro 2 tyzden kasle s vracanim a apnoe, nemoze sa nadychnut..predtym to bol ‘len’ suchy drazdivy kasel’..co ste pouzivali?

laurikagab
18. júl 2024

@janka1011 ja som PN tyzden, este ho nemam potvrdeny, ale deti ho maju a teda aj na 100% podla priznakov..predtym, ako som to nevedla, mi dal doktor ATB s ucinnou zlozkou na CK a povedal, ze po 5 dni som uz neinfekcna a mozem do kolektivu..to, ze sa budem kaslat mozno este 2-3 mesiace to uz neriesil. Viem, ze kamaratkina kolegyna bola mesiac doma, ale ona az po 3 tt kasla. bola testovana na CK

vera55555
19. nov 2024

@vroni prosím vás ako vám ho diagnostikovali? Ten čierny kašeľ? Lebo synček kašle už 8 týždňov s vykasliavanim ale nie je to hrozne len ráno vykasliava a potom zopár krát cez deň ale nevieme sa ho zbaviť. Výter z nosa a hrdla mal dobry len neviem čo obyčajným výterom sa dá diagnostikovať čierny kašeľ...

vroni
19. nov 2024

@vera55555, lekárka brala výter z hrdla, krv a odoberala ten sekret, co vykasliaval. Ale čierny kašeľ nie je "len" kašeľ s vykasliavanim. Dieťa sa kašľom viditeľné námaha, dusi sa až modrá a obvykle aj z kaslu vracia.

Strana
z2