Ako dlho trvá zotavenie z depresie?
Ahojte, tí, čo ste si tým prešli alebo prechádzate, po akej dobe po nasadení AD ste sa cítili sami sebou a takí ako predtým? Alebo sa to prípadne vrátilo? Tie depresívne stavy. Ďakujem.
@princezpuss Mne pomohli rýchlo. 1,5 týždňa. Už ich neberiem mesiac a pol a som v pohode..Brala som ich cca 3,5 mesiaca
@lesiiaoldi fu tak blahozelam 👏 mm uz pomaly rok berie a este to nevyzera na doliecenie 😔
@lesiiaoldi fu tak blahozelam 👏 mm uz pomaly rok berie a este to nevyzera na doliecenie 😔
@princezpuss ja beriem 5 rokov a stale nie dobre
@princezpuss ja beriem 5 rokov a stale nie dobre
@julka828 a menili vam lieky?
Ahoj. Ja mam nove lieky pre mna, Dulsevia. Pomohli velmi velmi rychlo..
@princezpuss už nikdy, liečim sa už 30 rokov
@princezpuss psychika je veľmi citlivá, každý reaguje rôzne.. ..ja som pri každej depresii užíval AD cca 1,5 roku, potom som vysadil, ale depresia sa nanešťastie vždy vrátila.. ..raz po 4 rokoch, naposledy už po 6 mesiacoch..:-///
Tak to neznie veľmi dobre. Strašne sa kvôli tomu trápim a už som spravila všetko čo je v mojich silách aby som mu pomohla. Chcem sa tešiť z detí a zo života a nie sa stále trápiť...
Tak to neznie veľmi dobre. Strašne sa kvôli tomu trápim a už som spravila všetko čo je v mojich silách aby som mu pomohla. Chcem sa tešiť z detí a zo života a nie sa stále trápiť...
@princezpuss njn, držím palce.. ..túto vetu hovorím často s plačom psychologičke, že ja sa chcem tešiť zo života, z detí a nie sa trápiť.. ..skús psychoterapiu, tá tiež veľmi pomáha..
@princezpuss njn, držím palce.. ..túto vetu hovorím často s plačom psychologičke, že ja sa chcem tešiť zo života, z detí a nie sa trápiť.. ..skús psychoterapiu, tá tiež veľmi pomáha..
@knmmch no u nás to má manžel, nie ja, ale trpím aj zaňho 😔 je z neho úplne iný človek. Sem-tam sa blysne aj na lepšie časy a chvíle ale je to ako na hojdačke.. väčšinou čo som čítala bolo, že po 2 rokoch sa z toho ľudia dostali. Ale ako vidím, je to na dlhé lakte...
@knmmch no u nás to má manžel, nie ja, ale trpím aj zaňho 😔 je z neho úplne iný človek. Sem-tam sa blysne aj na lepšie časy a chvíle ale je to ako na hojdačke.. väčšinou čo som čítala bolo, že po 2 rokoch sa z toho ľudia dostali. Ale ako vidím, je to na dlhé lakte...
@princezpuss tak to ma mrzí.. ..každý človek je iný, každá depresia je iná.. ..ťažko dať nejaký univerzálny tip na zaliečenie.. ..ale hlavne, že si uvedomuje svoj problém a snaží sa ho riešiť.. ..skús mu byť oporou, to asi každý potrebuje najviac..

@princezpuss Mne pomohli rýchlo. 1,5 týždňa. Už ich neberiem mesiac a pol a som v pohode..Brala som ich cca 3,5 mesiaca