Ako dlho trvá zotavenie z infekcie horných dýchacích ciest?
Vsetci doma si chori alebo nedavno boli. Nejaky infekt hornych dychacich ciest. Niektori mali aj horucku, niektori len bolest hrdla, niektori len sople. Ja som schytala bolest hrdla sople a zvysenu teplotu. Ale asi 3ti choroby sa pridala zaludocna nevolnost a pocit na zvracanie. Hrdlo ma uz neboli, teploty nemam, mam este upchaty nos a citim zatekajuce hlieny ale ten zaludok je hrozny. Az ma miestami nevolnost obchadza. Som chora od stredy. Kedy asi ocakavat zlepsenie. Beriem probio a davam si pankreolan. Robili sme aj covid test. Ten bol negat. V zivote som takuto chorobu nemala ze by mi bolo aj tak zle od zaludka.
odkiaľ máme vedieť kedy ti prejde žalúdočná nevolnosť.
možno neprejde a nemusí vôbec súvisieť s virózou.
Nevolnosť býva aj pri tehu, psychike, prejedení, atď
@anonym_355979 pytala som sa skor niekoho kto s tym ma aj realnu skusenost a vie napisat svoj priebeh. Viem ze je u kazdeho ina… jem velmi zdravo a striedmo, tehotna isto nie som a nemam absolutne ziaden stres. Nie som stresujuca povaha
@anonym_autor Neponahlaj sa do roboty a riadne sa vyliec. Skoré uzdravenie prajem!
@anonym_autor keď si chorá od stredy mne každá viróza trvá týždeň aj 10 dni a to nemám ani teplotu.To, čo popisujes som mala COVID minulý mesiac, keď mi už bolo lepšie chytila som hnačku a strašnú tazobu na žalúdku.Daj si diétu a oddychuj
@anonym_355979 pytala som sa skor niekoho kto s tym ma aj realnu skusenost a vie napisat svoj priebeh. Viem ze je u kazdeho ina… jem velmi zdravo a striedmo, tehotna isto nie som a nemam absolutne ziaden stres. Nie som stresujuca povaha
@anonym_autor ja som bola raz chora klasický respi virus a na certa asi z tych sirupcekov a všetkého som schmatla zápal pažeráka- mesiac na nolpaze a bolo dobre.
@anonym_autor dlho.. sople, kasel aj 2 tyzdne , bolest hrdla asi za tyzden, zachripnutpst uz taham mesiac a stale to nieje v poriadku
Zaludok vyse 3 tyzdnov tiez o nicom
@anonym_autor dlho.. sople, kasel aj 2 tyzdne , bolest hrdla asi za tyzden, zachripnutpst uz taham mesiac a stale to nieje v poriadku
Zaludok vyse 3 tyzdnov tiez o nicom
@anonym_1fd891 ufff, tak to ste ma nepotesili… no nic… tak len vydrzat… dakujem… aj tak som chcela schudnut 🤣
@anonym_autor ty si tu už písala a už som ti radila. Na čo je dobré zakladať tie isté témy dokola?!
@anonym_autor ty si tu už písala a už som ti radila. Na čo je dobré zakladať tie isté témy dokola?!
@anonym_0c3734 kedysi som uz pisala na kona ale ohladom ineho problemu. Ale dakujem za “zmysluplny” komentar a hlavne k veci
@anonym_0c3734 kedysi som uz pisala na kona ale ohladom ineho problemu. Ale dakujem za “zmysluplny” komentar a hlavne k veci
@anonym_autor včera alebo kedy tu bol veľmi podobný príspevok, niekedy sa tu pýtajú to isté dokola. Urob si ešte chrípkovy test a ak je negatívny a je to stále zle, tak aj crp. Ak máš veľmi zle tie dutiny, môže tam byť už superinfekcia a na to pravdepodobne zaberu ATB len. Väčšinou vtedy býva nádcha farebná. Daj si dietnejsiu stravu, po slabý čierny čaj, žiadne sladkosti, ani mliečne veci. Pri chrípke to ide celým telom, možno budeš mať na koniec aj hnacku.. trvá to tak týždeň, viac by nemalo.

odkiaľ máme vedieť kedy ti prejde žalúdočná nevolnosť.
možno neprejde a nemusí vôbec súvisieť s virózou.
Nevolnosť býva aj pri tehu, psychike, prejedení, atď