icon

Ako dlho trvajú príznaky covidu?

6. sep 2025

Tie čo ste teraz mali. Ako dlho vám trval? Vo štvrtok to začalo a do pondelka sa potrebujem dať ako - tak do poriadku

anonym_60c86c
6. sep 2025

Suseda má teraz, od utorka má príznaky, v stredu sa otestovala, dnes som jej niesla obed , a už oveľa lepšie

anonym_4981ea
6. sep 2025

@anonym_autor To ešte dnes aj niekto testuje🤔🤔🤔..hmm tak potom mám aj ja.

autor
6. sep 2025
@anonym_4981ea

@anonym_autor To ešte dnes aj niekto testuje🤔🤔🤔..hmm tak potom mám aj ja.

Nechcem mať na svedomí cudzieho seniora s ktorým som 24 hod.denne viacero dní v domácnosti

anonym_4981ea
6. sep 2025
@anonym_autor

Nechcem mať na svedomí cudzieho seniora s ktorým som 24 hod.denne viacero dní v domácnosti

@anonym_autor Aha áno, ale dnes to neriešia už veru ani v nemocniciach ano v domovoch.

katulienkax
6. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a chripka seniora nemoze zabit? To akoze ked test nepovie ze mas covid ale inu infekciu tak tym kludne seniora nakazis a moze skoncit v nemocnici?

autor
6. sep 2025
@katulienkax

@anonym_autor a chripka seniora nemoze zabit? To akoze ked test nepovie ze mas covid ale inu infekciu tak tym kludne seniora nakazis a moze skoncit v nemocnici?

@katulienkax robila som kombinovaný test. Takže áno, informovala by som jeho rodinu, aj keby vyšla chrípka. Mne je jedno čo mám, pýtala som sa, či sa môžem v krátkom čase dať do poriadku. Určite im to oznámim a bude na nich, ak by som sa cítila napr.aj lepšie. Ak má nebudú chcieť, jasné že neprídem. Ešte som takto chorá nebola, preto sa pýtam, či mi môže byť už dobre za ten čas. A nauč sa čítať s porozumením. Rodina vie, že som chorá a oznámim im aj covid. Ostatné bude na nich

tim23
6. sep 2025

@anonym_autor neviem, ja si myslím že aj keby ti bolo lepšie tak možno ešte nejakú chorobu by si naňho preniesť mohla

sszuzu8
6. sep 2025

Po 3 týždňoch som bola bez tých hlavných príznakov a bola som Uz podľa testu negat. 3 týždne! Už som mesiac a pol po vyliečení a postcovidovy syndróm trvá bolesti kĺbov a nevoľnosti

autor
6. sep 2025
@sszuzu8

Po 3 týždňoch som bola bez tých hlavných príznakov a bola som Uz podľa testu negat. 3 týždne! Už som mesiac a pol po vyliečení a postcovidovy syndróm trvá bolesti kĺbov a nevoľnosti

@sszuzu8 fúha