icon

Ako dlho trvalo vaše trhanie osmičky?

biankaaaa
1. dec 2022

Ahojte, prosím vás, ako dlho trvalo vaše trhanie osmičky? A čo ste potom papali? 😁 Prípadne ak ste niektorá náhodou kojili, čo ste si mohli dať od bolesti? Ďakujem ❤️

Strana
z2
sono2
2. dec 2022

@biankaaaa ľavá hodinu pravá pol. Máš ich vonku moje boli ešte vnútri akoby lezmo rastli, ja som šla potom ležať na krčné, bolesť neskutočná. Plakala som cely úkon. Pravá bola lepšia aj lepšie šla atb som mala pri každej v nemocnici infúzie, normálne som nemohla lest hádam 2 mesiace

yoxinka
2. dec 2022

@biankaaaa
Ja som ti opísala trhanie osmičky, ktoré mi robil chirurg, mám však za sebou ešte jednu osmičku a to mi trhal môj zubár. Na to som aj zabudla, dnes som si spomenula. Dal injekciu, počkal, potom tam čosi pošpáral, niečo stlačil, sadol si a kukal na mňa. Ja kukám na neho, že čo sa deje a on že môžem ísť, že hotovo. Ja že či mu šibe … a prisahám, že keby mi ten vytrhnutý zub s veľkým rehotom neukáže, neverím, že mi ho vytrhol. Potom mi hovoril, že keď pozeral pred trhaním rtg vedel, že to bude raz dva, nič komplikované. Takže je to veľmi indivindi.

h2
2. dec 2022

@svetlonos
@biankaaaa Dievčatá, sľúbila som, že sa ozvem, tak píšem, hoci nie je veľmi o čom, lebo zub som si napokon vytrhnúť nedala, ukecala som zubára, nech mi ho radšej dorobí (mala som zlomenú veľkú časť). Povedal, že je to bez záruky, lebo to nemá veľmi na čom držať a môže sa to hocikedy ulomiť, ale to mi je jedno, dám pozor, aby som jedla na druhej strane. Ach, tak sa teším, že až! 😊 Ďakujem za podporu.

svetlonos
2. dec 2022

@h2 no super, tak nech ti dlho robi radost 🙂

lopka1313
2. dec 2022

Ja nechapem... Nastastie mne jednu osmicku (zvysne mam, na tej bol kaz) vytrhol za 2 minuty a nemala som jest 3 hodiny. Po 3 hodinach som si v pohode dala pirohy, ale snazila som sa jest na druhej strane... Poobede som si pospala a inak uz bola ok. Wow, fakt vam nezavidim Vase trhacky :O

Strana
z2