Ako dlho užívať Normix pri liečbe SIBO?
Ahojte ako dlho sa užíva Normix pri SIBO? Ja som akurát týždeň po užívaní tohto lieku, zlepšenie som už začala pociťovať. Akurát veľmi nechápem ako dlho sa má tento liek užívať, na gastro mi ho lekárka predpisala pred týždňom, dokopy mi k tomu nič nepovedala, následne som jej mala po týždni zavolať tak som volala a sestrička mi len povedala že odkáže doktorke aby mi predpisala ďalšie balenie. 🤷♀️ ak ho niekto užíval ako dlho prosím?
@3009 a probiotiká? Majú sa dávať počas tých 3 týždňov pauzy?
Áno
Nemáte ho prosím niektorá voľný?
@anonym_autor zdravim, môžem sa spýtať aké ste mali príznaky na sibo
@anonym_autor zdravim, môžem sa spýtať aké ste mali príznaky na sibo
@16zolik16 mala som pálenie záhy ale že extrémne keď som na to nebrala lieky (nolpaza), bývalo mi zle od žalúdka, nechutenstvo, pocit ťažoby na žalúdku, nauzea (bez zvracania), chudnutie ..mne sa to potom ale opäť vrátilo po dobraní Normixu takže som už len sama skúšala stravu ktorá mi robí dobre, zaradila probiotika a tak 🙂
@16zolik16 mala som pálenie záhy ale že extrémne keď som na to nebrala lieky (nolpaza), bývalo mi zle od žalúdka, nechutenstvo, pocit ťažoby na žalúdku, nauzea (bez zvracania), chudnutie ..mne sa to potom ale opäť vrátilo po dobraní Normixu takže som už len sama skúšala stravu ktorá mi robí dobre, zaradila probiotika a tak 🙂
@anonym_autor ďakujem ti veľmi pekne za odpoveď. Mala si aj bolesti ?
@anonym_autor ďakujem ti veľmi pekne za odpoveď. Mala si aj bolesti ?
@16zolik16 nie bolesti som nemala

Normix sa berie 7 dní 2x2 a tri týždne pauza a znova. Máš to aj v návode. Ja ho takto beriem až 1 rok. To sú iné ako bežné ATB. Tieto ostávajú v čreve. Počas užívania sa neberú probiotiká.