Ako efektívne liečiť trombózu a rozpustiť zrazeniny?
Ahojte máte niekto skúsenosti s liečbou trombózy? Za aký dlhý čas vám rozpustila zrazeniny? Ďakujem za odpovede
ozaj a pridat vitaminy C a E
lieky na riedenie krvi do konca zivota. tam ma rodinny príslušník
Ja beriem serrapeptazu a nattokinaza je priamo na to
Mala som hlboku zilovu trombozu v lavej dolnej koncatine, to mi nerozpustali ale vybrali a aplikovali stenty, potom na CT objavili v plucach, to som si skoro rok pichala konske davky fraxiparinu a potom tabletky, k tomu detralex a kompresne pancuchy a potom som presla na Vessel due, ktory som brala roky, teraz mam dobre vysledky, takze uz len pravidelna kontrola.
Liecba je odlisna aj podla toho o aku trombozu ide a ci ide o akutnu trombozu a ci je tam geneticka pred-dispozicia alebo nie, v pripade ze je, tak sa zvyknu lieky na riedenie krvi brat velmi dlho.
Ahojte baby, vytvorila som skupinu na FB pre tie žienky, ktoré trpia na kŕčové žily, trombózu alebo prekonali embólu, budem rada ak sa pridáte budeme spolu zdieľať naše skúsenosti s liečbou
https://www.facebook.com/groups/4098748560404361/
#krcovežily #tromboza #embolia

to je zapal povrchovyvh žil,zapal na cievnej stene, ale horsia by bola flebotromboza co je uz postihnutie vnutornych hlbokych zil, čo je nebezpečné ked sa tromb uvoľní a upcha cievu a zapríčiní plucnu emboliu alebo infarkt, predpisali ti nejakú liečbu nato predsa a tiez su dobre kapustove obklady, alebo z nechtika, potierať fastum gelom....