icon

Ako efektívne predísť chorobe a zostať zdravý?

21. jan 2025

Máte nejaké overené recepty ako predísť chorobe? Všetky deti mám choré na atb. Zapálené hrdlo, priedušky. S najmladšiou idem ráno. Momentálne si nemôžem dovoliť ostať doma chorá.

deedol
21. jan 2025

overeny je respirator, ale to by si ho musela mat nonstop, ked si v tom istom priestore. inak len posilnovat imunitu a dufat. ja to od maleho chytim vzdy, lebo ked je chory, tak sa na mna potrebuje lepit este viac ako inokedy 🙂 drzim palce.

autor
21. jan 2025

@deedol mám to podobne, pri každej chorobe to schytám ako posledná

deedol
21. jan 2025

uplne chapem ❤️

nevenka
21. jan 2025

Vies co, mne pomaha mat v zalohe vzdy D vitamin, Lipozomalny C vitamin, B-komplex, sprej do hrdla Strepsils Plus a Laktoferin. Ked na mna daco lezie, zacnem s lactoferinom a ak ma skriabe v hrdle, tak si striekam ten sprej a do nosa morsku vodu, najlepsia by asi bola konvicka, proste preplachnut. Ale ten lactoferin mi naozaj funguje. Tak 6 toboliek za den. Bud neprepukne ta choroba az tak, alebu ju zmierny, urychli.

pralinka25
21. jan 2025

ja som uz vyskusala vsetko nepomaha nic a tiez to schytam posledna. co je na nervy lebo ked konecne mozem ist do prace som total nepouzitelna a kym sa dam dokopy pride druhe kolo.

autor
21. jan 2025

@pralinka25 ,,super,, že nie som sama, ale v práci musím dodržiavať termíny ktoré nepustia

pralinka25
21. jan 2025

no ved ja tiez. som z toho brutalne na prasky. nevieme sa z toho vymotat uz od septembra nech robim co robim.

marianarem
21. jan 2025

Respirator urcite podstatne znizi riziko nakazy a klasika neist s rukami na tvar a pred jedenim umyt.