icon

Ako efektívne pribrať?

elye11
5. jún 2025

Ahojte niekto nejakú skúsenosť potrebovala by som pribrať mám 40kg a 150cm som dosť chudá nejaké vitamíny alebo rády nejaký jedálniček aby som pribrala aspoň 5-7kg som už zúfalá.

januska12323
5. jún 2025

Viac jedz a ak nepomôže silový tréning.

pikachu999
5. jún 2025

@elye11 oelj avokádo cestoviny orechové masla plnotučné výrobky

cimage
5. jún 2025

Ja rozdiel pribrat a pribrat. Isla by som na to cez zdravu stravu a silovy trening. Telo bude pekne vyzerat. Urcite by som sa neprepchavala kolacmi, chipsami, atd.

levantinka
5. jún 2025

Priberaj cez zdravu stravu, viac bielkovin a zdravych sacharidov.

elye11
autor
5. jún 2025

Jem vyváženú stravu malo kedy si niečo dám nejaký koláč jem 4x denne niekdy je to 3x mam 2 ročne dieťa niekedy nestíham chcela by som nabrať aspoň trošku tej váhy skúsim začať cvičiť

falbala132
6. jún 2025

jedina cesta je kaloricky surplus. asi jes malo. ja som s tym mala, vlastne stale mam, ak sa nestrazim, tiez problem. ked som si nahodila par krat do tabuliek, tak mi vyslo, ze zjem max 1700 kcal denne. tak som postupne pridala tak, ze som nastavila na 2200 kcal, akonahle sa neprinutim jest, aj ked uz mam pocitivo dost, vaha mi ide dole. a nestaci len cvicit silovo - musis do toho aj JEST, aby tie svaly mali z coho rast, inak si akurat tak odcvicis este aj to malo, co mas.

zuzubb007
6. jún 2025

No máš slabý príjem pri tomto tempe budeš vždy len chudnúť, treba viac papať a kila máš hneď, u mňa je problém dostať sa do 2000 kalórií denne ja by som zjedla aj 4000 keby mozem