Ako efektívne z tela odstrániť prebytočnú vodu?
Baby potrebujem radu co vám pomáha na to aby sa v tele nezadrziavala voda? Brala som antikoncepciu a cítila som sa taka ľahká super nezadrziavala sa vo mne voda nič ale vysadila som ju a nie nepribrala som viem ze je to voda mam zrazu 2 kg hore .....pomáha vam niečo naozaj co odvodni? Napr forfemina ?
@mon1806 súhlas s @denkabemommy, keď máš prirodzený cyklus, musíš si zvyknúť na to, že sa tvoje telo mení v závislosti na ňom, niekomu malinko, inej žene môže váha kolísať aj +/- 5kg. Pokiaľ je to závodnenie počas celého cyklu, môžeš skúsiť nejaké odvodňovacie kúry, ale osobne s tým skúsenosti nemám, neviem či to vyrieši problém natrvalo
Ja som mala veľmi dobrú skúsenosť s čajom Ryor Lymfoderm.
Ďakujem baby skusim
Mne pomaha taky minidetox so zihlavovym cajom. Pijem 2 x denne caj pocas 3 tyzdnov, potom mam mesiac pauzu... A teda vyuzivam najma mladú cerstvu zihlavu
Hlavne nezabudni veľa piť.. žihľava odvodňuje, takže čaj z nej. Odvar z pamajoránu zmierňuje príznaky pms, aj to by mohlo pomôcť. A hlavne menej soliť a obmedziť cukry v čase pms. Ale úplne to nevymizne, telo sa počas cyklu pripravuje na stratu krvi a s ňou aj tekutín. Je to prirodzené.

Veľa záleží od toho, v ktorej fáze cyklu si. Pred MS sa vždy žena závodníckou, nepomôže ti nič 🙂 , treba s tým rátať.