icon

Ako efektívne z tela odstrániť prebytočnú vodu?

mon1806
5. máj 2024

Baby potrebujem radu co vám pomáha na to aby sa v tele nezadrziavala voda? Brala som antikoncepciu a cítila som sa taka ľahká super nezadrziavala sa vo mne voda nič ale vysadila som ju a nie nepribrala som viem ze je to voda mam zrazu 2 kg hore .....pomáha vam niečo naozaj co odvodni? Napr forfemina ?

denkabemommy
5. máj 2024

Veľa záleží od toho, v ktorej fáze cyklu si. Pred MS sa vždy žena závodníckou, nepomôže ti nič 🙂 , treba s tým rátať.

lavender94
5. máj 2024

@mon1806 súhlas s @denkabemommy, keď máš prirodzený cyklus, musíš si zvyknúť na to, že sa tvoje telo mení v závislosti na ňom, niekomu malinko, inej žene môže váha kolísať aj +/- 5kg. Pokiaľ je to závodnenie počas celého cyklu, môžeš skúsiť nejaké odvodňovacie kúry, ale osobne s tým skúsenosti nemám, neviem či to vyrieši problém natrvalo

h2
5. máj 2024

@mon1806 Obmedziť soľ.

taynee
Odpoveď bola odstránená
jazula
5. máj 2024

Ja som mala veľmi dobrú skúsenosť s čajom Ryor Lymfoderm.

mon1806
autor
5. máj 2024

Ďakujem baby skusim

tim23
5. máj 2024

@jazula Ahoj. Prosím ťa, kde sa dá ten čaj kúpiť?

jaja20
5. máj 2024

@mon1806 Skús tabletky Kneip na odvodnenie, majú ich v DM.

basullinka
5. máj 2024

Mne pomaha taky minidetox so zihlavovym cajom. Pijem 2 x denne caj pocas 3 tyzdnov, potom mam mesiac pauzu... A teda vyuzivam najma mladú cerstvu zihlavu

michaela789
5. máj 2024

Hlavne nezabudni veľa piť.. žihľava odvodňuje, takže čaj z nej. Odvar z pamajoránu zmierňuje príznaky pms, aj to by mohlo pomôcť. A hlavne menej soliť a obmedziť cukry v čase pms. Ale úplne to nevymizne, telo sa počas cyklu pripravuje na stratu krvi a s ňou aj tekutín. Je to prirodzené.

jazula
5. máj 2024

@tim23 Ahoj, niekedy ho mávali v lekárni, teraz som ho našla už len cez internet, ja som kúpila v Notino naposledy.