Ako laicky pochopiť výsledky MRI?
Viete mi niekto vysvetlit laicky tieto vysledky ?

Nemáte lekára?
@jullyeverest mám, ale termín mi tam dal až na júl. Tak snáď sa môžem informovať ak sa niekto vyzná , či ?
A nemáte obvodného? Ja keď voľačo potrebujem od obvodného tak mu buď zavolám, alebo v takomto prípade pošlem mail, poprípade prídem osobne. Myslím že obvoďák sa vyzná lepšie ako napríklad predavačka na modrom koňovi :D
A nemáte obvodného? Ja keď voľačo potrebujem od obvodného tak mu buď zavolám, alebo v takomto prípade pošlem mail, poprípade prídem osobne. Myslím že obvoďák sa vyzná lepšie ako napríklad predavačka na modrom koňovi :D
@jullyeverest tak ja nežiadam aby mi nejaká predavačka tu na to odpisovala 🙌🏻
Stiahnite si aplikáciu chatgpt a nahrajte to do nej
Napíš ten záver do Google a budeš vedieť čo ti je.
Platničku máš poškodenú a tá ti tlačí na nerv podľa mňa.
Stiahnite si aplikáciu chatgpt a nahrajte to do nej
@salome123 to je super ďakujem
ahojko máš vyskocene a prasknute platnicky ktoré ti tlacia na miechu co sposobuje bolesti + zakrvacanie aj cystu. za mna smer dobry nerochirurg ktory zhodnoti ci operovať aby sa ulavilo Od bolesti alebo staci ina liečba drzim palceky
ahojko máš vyskocene a prasknute platnicky ktoré ti tlacia na miechu co sposobuje bolesti + zakrvacanie aj cystu. za mna smer dobry nerochirurg ktory zhodnoti ci operovať aby sa ulavilo Od bolesti alebo staci ina liečba drzim palceky
@kacena4 ktoré z toho značí vyskocenu a prasknutú platničku prosím ?
L4/L5 a L5/S1
Toto presne mám aj ja. A len odporúčila neurologička cvičiť s fyzioterapeutom,plávať a bicyklovať.
Toto presne mám aj ja. A len odporúčila neurologička cvičiť s fyzioterapeutom,plávať a bicyklovať.
@nominka86 vidis neurologicka aj mne a ked som isla sukromne k neurochirurgovi tak skonstatoval "dobre ze vas pani doktorka poslala, toto je na operaciu..." takze asi tak ☹
@nominka86 a aké mávaš ťažkosti stym prosím ta ?

Nemáte lekára?