icon

Ako liečiť herpes na pere?

bilotti
9. feb 2023

Ahojte,
Viete mi odporučiť naozaj niečo účinné na herpes? Používam zovirax, ale nepoznáte náhodou niečo ešte lepšie? S rýchlym účinkom.
Ďakujem za rady

mandymoore123
9. feb 2023

@bilotti mne pomáha herpesin a B vitamín

bilotti
autor
9. feb 2023

@mandymoore123 B vitamín beriem každý deň, aj napriek tomu sa mi vytvoril. Ďakujem pekne za radu

mandymoore123
9. feb 2023

@bilotti môže to byť stres,slabá imunita, použila si iný uterák alebo pohár,..

tamara_234
9. feb 2023

@bilotti ja buď Herpesin, alebo náplaste na opary

marikaan
9. feb 2023

@bilotti Isoprinosine

sabina20
9. feb 2023

@bilotti poznam prirodne ucinne produkty🙂 napiste mi spravu prosim

karinss
9. feb 2023

@bilotti ahoj mne ked sa vyhodi tak rovno lepím compeed podľa mna najlepšie pomáha..s herpesmi bojujem cely život a zovirax a herpesin mne osobne pomahaju len v kombi s compeedom. Cez deň nálepka na noc natrieť mastičkou 🙂

isis234
9. feb 2023

Veľmi dávno, ked som mala,, tak potrela z ORIFLAMe - hojivý zázrak (vajíčko). Pomáha i z lekárne Cannadent (stop aftám, oparom,) regeneračné sérum. Je to, ako píše vyššie @mandymoore123 .. imunita, stres,,, aj prievan.. Užívaj vitamíny na imunitu

luckaiza
9. feb 2023

jedine propolis od vcelara a a raz dva je to prec

jamimo
9. feb 2023

@bilotti okrem mastí, tinktúr, náplastí, užívať zvýšenú dávku Bkomplexu a aminokyselinu Lyzín. Napr.
https://www.jamieson.sk/sk/lyzin-nenahraditelna...
https://biocare.sk/zdrava_vyziva/clanok/lyzin:-...

kristie571
9. feb 2023

@bilotti Zovirax a vyssie davky vit.B. Idealne začať použivať zovirax uz ked je citit ze sa nieco na pere deje.

janka_lolo
10. feb 2023

Cannadent na druhý deň bol herpes už vysušený je to síce drahšie ale najlepšie účinkuje kúpiť sa dá v každej lekárni

akiana
10. feb 2023

@bilotti Nijak, prejde to same. Takisto to vznikne same, nech sa ladujes vitaminmi aj kazdy den. Mozes si akurat dat Zovirax alebo Herpesin na zmiernenie priznakov.

isis234
10. feb 2023

@janka_lolo ja som platila 3,20€ vo Vila lekárni

janka_lolo
10. feb 2023

@isis234 ja som kupovala v dr. Maxe ale bolo drahšie ale pomohlo ale tam ich bolo vlastne aj viac čiže asi preto drahšie