icon

Ako liečiť opuch oka bez začervenania?

majuska01234
24. sep 2025

Zdravim dnes v noci my opuchlo oko aj pod ním. Nemám ani červené len čisto opuch.

jolanaas
24. sep 2025

Ahoj, mne sa už tiež raz stalo, že som sa zobudila s podobným opuchom pri oku bez začervenania, takže viem, aké to je nepríjemné. Ja by som určite skúsila studený obklad a veľa piť, to mi vždy trošku pomohlo. Dôležité je oko vôbec netrieť ani nezaťažovať kozmetikou. Ak by sa opuch zhoršoval alebo sa objavila bolesť či problémy s videním, určite by som nečakala a išla hneď k lekárovi.

viestta
24. sep 2025

mala som pred mesiacom, viecko velke ako slivka. Isla som na ocne, dali mi ATB mast na viecka

mila19
30. sep 2025

@majuska01234
Ahoj, taketo opuchy byvaju alergickeho povodu. Moja teta s tym bojuje uz dlhsie.
Robilo sa to aj mojmu malemu synovi viackrat vzdy po spanku a obede, boli sme aj u doki. Niekedy sme odhadovali ci ho pavuk nestipol, raz mu takto spuchla rucicka. Bol to vtedy udajne stipanec.
Ja si myslim, ze ide o alergicku reakciu na nieco z jedla. Aspon u syna by to sedelo.
Mne sa to raz spravilo na dovolenke, tiez zmena stravy a spali sme v karavanoch tak aj ta cistota je otazna..