Ako liečiť opuch oka bez začervenania?
24. sep 2025
Zdravim dnes v noci my opuchlo oko aj pod ním. Nemám ani červené len čisto opuch.
mala som pred mesiacom, viecko velke ako slivka. Isla som na ocne, dali mi ATB mast na viecka
@majuska01234
Ahoj, taketo opuchy byvaju alergickeho povodu. Moja teta s tym bojuje uz dlhsie.
Robilo sa to aj mojmu malemu synovi viackrat vzdy po spanku a obede, boli sme aj u doki. Niekedy sme odhadovali ci ho pavuk nestipol, raz mu takto spuchla rucicka. Bol to vtedy udajne stipanec.
Ja si myslim, ze ide o alergicku reakciu na nieco z jedla. Aspon u syna by to sedelo.
Mne sa to raz spravilo na dovolenke, tiez zmena stravy a spali sme v karavanoch tak aj ta cistota je otazna..

Ahoj, mne sa už tiež raz stalo, že som sa zobudila s podobným opuchom pri oku bez začervenania, takže viem, aké to je nepríjemné. Ja by som určite skúsila studený obklad a veľa piť, to mi vždy trošku pomohlo. Dôležité je oko vôbec netrieť ani nezaťažovať kozmetikou. Ak by sa opuch zhoršoval alebo sa objavila bolesť či problémy s videním, určite by som nečakala a išla hneď k lekárovi.