Ako liečiť svrbivé vyrážky spôsobené roztočmi?
Ženy, prosím o radu, kto má skúsenosť. Mala som divný výsyp, tak som šla k doktorke. Tá ma nesprávne diagnostikovala a liečila ma virostatikami s tým, že mám zrejme herpes zoster. Nič to nepomáhalo, tak som bola za ňou znova, že si nemyslìm, že je to ono, pretože som mala napriek liečbe ďalšie vyrážky. Išla som za dermatologičkou s tým, že už som vedela, že mám roztoče na koži. Vkuse všetko perieme. Mastička proti roztočom mi nepomohla. Včera som zobrala Ivermectin, ktorý mal pomôcť a bolo mi povedané, že tbl zaberú. Žiaľ mám kopec nových vyrážok a všetko to hlavne večer a v noci strašne svrbí. Som už fakt zúfalá. Nemáte skúsenosť, čo by naozaj zabralo? Som už zúfalá. Za rady ďakujem.
Infectoscab si používala? Treba natrieť úplne celé telo, každý milimeter, okrem hlavy. Toto je najúčinnejšie spolu s Ivermectinom.
moj nazor nie su to roztoce, tie nie su volnym okom viditelne a neziju na kozi (oni sa nou zivia) takze za mna to bude svrab nie? jeho liecba je nadlho, drziim palceky
moj nazor nie su to roztoce, tie nie su volnym okom viditelne a neziju na kozi (oni sa nou zivia) takze za mna to bude svrab nie? jeho liecba je nadlho, drziim palceky
@kacena4 určite to bude záložka svrabová.
@mirokub Ďakujem za odpoveď. Ja som od tých liekov ĉakala úľavu hneď. Je to dosť nepríjemné, ale áno, ďaľšiu dávku dostanem o 14 dní😬
Infectoscab si používala? Treba natrieť úplne celé telo, každý milimeter, okrem hlavy. Toto je najúčinnejšie spolu s Ivermectinom.
@anonym_11e8d3 Dík za príspevok. Použila som Scabi-med, ale nie súčasne s liekmi.Natrela som celé telo, okrem hlavy. Zajtra si idem kúpiť ešte jedno balenie.