icon

Ako liečiť úzkosť bez antidepresív?

jessi03
28. máj 2017

Ahojte poraďte prosím ak máte niektoré podobný problém a vyskúšali ste už viacero antidepresív no bez zlepšenia pretože vedľajšie účinky boli silnejšie než samotná liečba. .....dá sa to aj bez nich zvládnuť?poraďte prosím dakujem

Strana
z4
kika37
2. aug 2019

@eliska13 dakujem skusim teda ..bojim sa co to bude robit no hadam mi uvolni to napatie a nespavost

eliska13
2. aug 2019

@kika37 začiatok môže byť ťažší nezlakni sa toho úzkosť a nepríjemnosti sa môžu zvýšiť, ale po 2,3 t to bude lepšie.Kolko mg Tí predpísala?

kika37
2. aug 2019

@eliska13 20mg

kika37
2. aug 2019

@kika37 hm mne je skoro po vsetkych liekoch zle a ked este nespim ...mam plackave dni....A najviac ma stve ze ked idem von ako opita bojim sa chodit sama trpnu mi ruky nohy a ked to pride az triaska ako silny tetanicky zachvat

kika37
2. aug 2019

@kika37 vsetci kukaju bud ze cooo zaseee no bozeee a tak a to k tomu neprida...tak sa odplazim a bud pohotovost ci sanitka

eliska13
2. aug 2019

@kika37 už si brala AD?na toto Seroxat dobre zaberá a čo sa Ti stalo nemala si nejaký stres?

kika37
2. aug 2019

@eliska13 este som nebrala nikdy raz som skusala citalex no bolo mi zle z nich tak som prestala ano mala som stres aj mam stale a taku blbu povahu nad vsetkym sa trapim

eliska13
2. aug 2019

@kika37 no veď ideálny kandidát na AD, lebo takto sa nedá žiť sama to cítiš.Zle býva väčšinou z každých AD na začiatku preto sa k tomu dáva aj ukludnovak.ja beriem Seroxat a nič iné som neskúšala je to super liek síce starší teraz je už veľa nových, ale určite Ti pomôže na paniku, úzkosti drz sa!a určite psychoterapie nech nás naučia trocha inakšie myslieť a nepreháňať čo narobis s takou povahou som taká istá😂

fantafany
2. aug 2019

@kika37 musiš ist na antidepresiva, toto ti neprejde, mne ked som dostala prve asi po dvoch tyzdnoch už bolo lepsie, štvrtku neurolu spravi vela, aj ja som mala hyperventilačne zachvaty, prsty trply...každy den, ked mi v nemocnici dali tu štvrtku tak už som ich nemavala...pitom som sa mala super, take sebavedomie...par rokov z liekmi bolo fajn ,až po tom pôrode, vyčerpani sa to zhoršilo, ale bez liekov by to bolo ešte horšie...

angelinja
29. nov 2019

ahojte baby chcems a poradit..neivem ci este tu niekto odpise ale nevadi...mam jedno dieta a 33 rokov , z velkeho strachu /koli urcitym zdravot. probvlemom-mozno dr by povedali ze mozem mat-ale viete akiu su doktori- je im viacmenej jedno/ tak mam len jedno dieta, sama som jedinacik, zmanzelovej strany je jedna svagrina s 2 detmi. v poslednej dobe- aj ked bolo to aj predtým ale nechcelsa som si to pripustat no asi posledny rok mam hrozne stavy neivem ci to je uzkost z toho ze maly nema surodenca...mozno o to by ani neslo keby apson ma viac rodiny teda bratnr&naocv a sestranice- ja sama mam kopu sestranic s bratrancami neivem mozno 20?ani to nepocitam..ano nestretávame sa nejako ale proste su. a vieme os ebe...posledne dni mavam polospánok?neviem ze si neoddychnem vs panku vlastne racionalne rozmyslam ze co bude ked my nebudeme..najde si zenu ktora bude mat vacsiu rodinu..bude im mat kto pomoct s detmi ked my nebudeme...no proste horor..muz to je s nim tazko..on je chlap a sama povedal ze sestru on nepotrebuje-stretávame sa vacsinou len na oslavy deti. , svokry., plus vianoce...no proste ja by osm priala urcite viac../viem ze budete namna teraz nadavat ze prehanam atd..ale neprehanam proste jeho sestra je taka ze ju najviac zaujimaju peniaze kolko zaraba muz , kde sme boli atd../prsote neni to tam to co ja by som chcela , /okej muzmi hovori ze si idealizujem surodenca/ -nakolko ho nemam..mama mi tiez hvoori moja- ale pritom pochadza z piatich a kazdy den si vola so svojimi dvomi sestrami!! a ked hovorim kazdy tak ozaj kazdy a viackrát za den!!!ked nezavola jedna tak vola jedna tretej ze ci jej volala druha..alei rpotm mne hovori ze ona ich nepotrebuje...no proste to je na dlho...neivem co by ste mi poradili?uz som sa rozpravala s tolkymi ludmi teda kamarátkami kazda povie ine samozrejme tie co povedia comaju ivac deti tak ze nech idem do toho-no je tu obrovsky strach o zdravie , ci neochoriem uz len s hrdlom ocas tehotestva- syn ma teraz 5 roko vchod do skolky..cize tak...potom ze ci to dieta druhe bude zdrave kedze ja niesom moc zdrava a predsa vyvijat sa bude v mojom tele a tak..no co sby ste robili vy?dakuejm

fantafany
29. nov 2019

@angelinja objednať sa u psychiatra, čim skôr tým lepšie, bude sa to zhoršovať, treba to podchytiť...

nelly1310
16. nov 2021

@lenkaam_1 ahoj kedy Ti prosim ta zabral escitil? Po akej dobe ak si pamatas? Ja som dva tyzdne brala 5mg..teraz stvrty den beriem 10mg. Zatial ziadne zlepsenie.. Mam navaly uzkosti, potenie, strach, hypochonder, tlak mi stupne strasne.. Nic ma netesi.. Este je skoro na zabratie liekov? A mam stale zavraty, nestabilitu cely den..

fantafany
16. nov 2021

@nelly1310 a nemáš k tomu na prechodné obdobie neurol alebo lexaurin?

nelly1310
16. nov 2021

@fantafany mam neurol.. Ale raz denne 0.25 si mozem dat len, lebo kojim

fantafany
16. nov 2021

@nelly1310 aj to by malo pomôcť stačí... Teda ak to máš predpísané keď kojiš

majulinka112
31. dec 2021

@lenkaam_1 ako dychat prosím rady

motylik333
12. sep 2024

@yasmeena a zistili vam to hned? Pretoze ja som bola na kontrole stitnej zlazy uz aspon 5 -krat a nic sa nenaslo. Vsetko je ukazkove. V com ste mali problem so stitnou?

Strana
z4