icon

Ako na chĺpky nad hornou perou?

mima75
25. aug 2013

ahojte
poradte prosím ako na chlpky na hornej pere? čo dávate opilcu a ako?
a ešte prosím - moja 14 ročná dcéra - tam nechce mať tiež chlpky . ako to riešiť?
vdaka moc za každý názor

Strana
z3
klincek
10. mar 2017

@adriana98 pouzit sa podla mna daju uplne na cokolvek. Akurat depilacia v podpazusi..auu-ale co neurobime pre krasu🙂.

agikaku
24. dec 2018

@sviecka A už ako tehotná ste nebola na laser? Lebo ja som chodila tiež a otehotnela som no prvý mesiac som nevedela, že som tehotná a som bola, Potom som v treťom mesiaci mala MA zamlčaný potrat a stále si to vyčítam, že to bolo tým laserom. Myslíte si to tiež??

patricia255
23. feb 2023

Ja som tmavý typ a chĺpky na tvári nesmiem trhať lebo by mi narástli čierne a hrubé. Nad perou mám tiež chĺpky a dlho ma trápili. V DM-ke som si kupila prípravok na zosvetlenie chĺpkov na tvári a skutočne funguje. Stačí naniesť na 10-12 min, opláchnuť a chĺpky su bledé a omnoho menej neviditeľné. Ale treba opakovať raz za 7-10 dní. No stojí to zato.
Objednala som si aj depilačný krém na tvár z Avonu, možno skúsim aj ten aby chĺpky zmizli úplne. Ak začnú rásť tmavé (čo sa vraj po kréme nedeje, iba po žiletke a pinzete) pôjdem na diodovy laser. V našom meste stojí 5 sedení dokopy 60€ čo je ako zadarmo. Pričom medzi sedeniami je 6 týždňový rozostup takže treba začať až po lete ideálne niekedy na jeseň. Chĺpky mam prirodzene tmavé čiže laser zaberie, ale momentálne na povrchu sú bledé lebo si ich zosvetľujem.

8611
5. jún 2023

@mima75
@mima75 ahoj prosim ta viem ze to je davno.alr ako si to u dcery riesila?dakujem

mima75
autor
11. júl 2023

@8611 v DM si kupuje take pasiky na odstranenie chlpkov

Strana
z3