Ako na chĺpky nad hornou perou?
ahojte
poradte prosím ako na chlpky na hornej pere? čo dávate opilcu a ako?
a ešte prosím - moja 14 ročná dcéra - tam nechce mať tiež chlpky . ako to riešiť?
vdaka moc za každý názor
Ja som tmavý typ a chĺpky na tvári nesmiem trhať lebo by mi narástli čierne a hrubé. Nad perou mám tiež chĺpky a dlho ma trápili. V DM-ke som si kupila prípravok na zosvetlenie chĺpkov na tvári a skutočne funguje. Stačí naniesť na 10-12 min, opláchnuť a chĺpky su bledé a omnoho menej neviditeľné. Ale treba opakovať raz za 7-10 dní. No stojí to zato.
Objednala som si aj depilačný krém na tvár z Avonu, možno skúsim aj ten aby chĺpky zmizli úplne. Ak začnú rásť tmavé (čo sa vraj po kréme nedeje, iba po žiletke a pinzete) pôjdem na diodovy laser. V našom meste stojí 5 sedení dokopy 60€ čo je ako zadarmo. Pričom medzi sedeniami je 6 týždňový rozostup takže treba začať až po lete ideálne niekedy na jeseň. Chĺpky mam prirodzene tmavé čiže laser zaberie, ale momentálne na povrchu sú bledé lebo si ich zosvetľujem.

@adriana98 pouzit sa podla mna daju uplne na cokolvek. Akurat depilacia v podpazusi..auu-ale co neurobime pre krasu🙂.