Ako nájsť účinný liek na seboreu?
dobry den ,
VYSKUSALA SOM 5-6 rozlicnych samponov ( do vyprazdnenia flasky ) cenovo 10-30€ aj LR som skusila 😂😞
jediny sampon kde to NESVRBELO prve dni , bol obycajny arganovy zo 101 aj balzam k tomu ( take velke tupy ) ale balzam si musim nanasat na celu hlavu.
ALE AKONAHLE PRESLI 2 dni hlava sa zmastila zacalo to svrbiet , skrabat a samozrejme pokozka sa lupala a zase nanovo. TOTO MA NAOZAJ NEBAVY
je nejaky NAOZAJ ucinny liek , rada , co naozaj zabera ? je to stravou ?
poznam ludi co to maju ovela horsie a je to vydno a nemenila som. len ja som taketo problemy nikdy nemala a mohla som dat na hlavu hocico.
teraz mam problem ,ked si dam rozcesavadlo v spreji zacne ma z toho svrbiet
Mne pomaha tehotnost. :D Bohuzial,pravda..potom sa pomaly vracia. :/
Skús po umytí preplachnut vlasy jablčným octom zriedenym s vodou
@ivangeline 😂😂😂 ano , do tehotnosti som nemala nikdy problemy
@summer23456 a potom zase umyt ci ono to vyprcha a vlasy budu ako umyte??
@mama4444 ono to vyprchá, ja som začala dcére dávať trochu octu na dno veľkej pol litrovej šálky,prepláchnem,trochu tak pomasirujem hlavu,ten jablčný ocot ničí tuším kvasinky baktérie atď,prečítaj na nete, kúpila som v DM bio ocot
@mama4444 normálne umyjeme šampónom,zmyjes čistou vodou a na koniec ten ocot, ono smrdi ale vyprchá to po ususeni
@summer23456 dakujem krasne
@mama4444 vyskúšaj,nie je to drahé, okolo 2,45€ stojí tuším a 750 ml.
Kozna dala synovi nejakú olejovú vodičku, 3x som mu tým umyla hlavu a odvtedy to nemá (nemal klasickú tu mliečnu babatkovsku chrastu, ale normálne sa mu objavila seborea keď bol starší)
@tramtada31 Môžete mi zistiť ako sa to presnejšie volá že by som si to vypýtala
@diana45 obavam sa, ze ten sampon nebude mat pozadovany ucinok. Ked pozriem zlozenie, tak mi tam chyba prave ten Ichtamol 😅 a je az podozrivo lacny, cize to nebude bohvieco.. Ten Dr. Konrad ma Ichtammol na tretom mieste uvedeny a aj smrdi fakt riadne, pretoze prave ten Ichtamol smrdi.. Ale mozem sa mylit samozrejme a bolo by to fakt super, za 4 ecka skoro liter samponu, ktory by odstranil tu pliagu.. 🙂 Lebo my ho minieme fakt vela, syn ma seboreu a velmi huste vlasy, este aj dlhe si ich nechal, takze dobreze polku flase neminie, ked si umyva.. Ale toto je jediny sampon, ktory mu ocividne pomaha.. Ani Nizoral, ani nic ine nemalo ziaden ucinok. Ja som vyskusala asi vsetko z lekarne, predrazene veci a nic..
nechcem nikoho odradit, ale moj muz to ma a vsetky sampony mu zabrali len nachvilu, potom prestanu ucinkovat. vyskusali sme asi vsetko, co tu bolo popisane. vsetky dostupne komercne produkty.

dercos sampon, nizoral alebo smer kozny lekar