icon

Ako nájsť účinný liek na seboreu?

mama4444
3. feb 2024

dobry den ,

VYSKUSALA SOM 5-6 rozlicnych samponov ( do vyprazdnenia flasky ) cenovo 10-30€ aj LR som skusila 😂😞
jediny sampon kde to NESVRBELO prve dni , bol obycajny arganovy zo 101 aj balzam k tomu ( take velke tupy ) ale balzam si musim nanasat na celu hlavu.
ALE AKONAHLE PRESLI 2 dni hlava sa zmastila zacalo to svrbiet , skrabat a samozrejme pokozka sa lupala a zase nanovo. TOTO MA NAOZAJ NEBAVY
je nejaky NAOZAJ ucinny liek , rada , co naozaj zabera ? je to stravou ?

poznam ludi co to maju ovela horsie a je to vydno a nemenila som. len ja som taketo problemy nikdy nemala a mohla som dat na hlavu hocico.
teraz mam problem ,ked si dam rozcesavadlo v spreji zacne ma z toho svrbiet

Strana
z2
martina21
3. feb 2024

dercos sampon, nizoral alebo smer kozny lekar

ivangeline
3. feb 2024

Mne pomaha tehotnost. :D Bohuzial,pravda..potom sa pomaly vracia. :/

summer23456
3. feb 2024

Skús po umytí preplachnut vlasy jablčným octom zriedenym s vodou

mama4444
autor
3. feb 2024

@ivangeline 😂😂😂 ano , do tehotnosti som nemala nikdy problemy

mama4444
autor
3. feb 2024

@summer23456 a potom zase umyt ci ono to vyprcha a vlasy budu ako umyte??

mama4444
autor
3. feb 2024

@martina21 SAMPONY PORADILA KOZNA ;)

summer23456
3. feb 2024

@mama4444 ono to vyprchá, ja som začala dcére dávať trochu octu na dno veľkej pol litrovej šálky,prepláchnem,trochu tak pomasirujem hlavu,ten jablčný ocot ničí tuším kvasinky baktérie atď,prečítaj na nete, kúpila som v DM bio ocot

summer23456
3. feb 2024

@mama4444 normálne umyjeme šampónom,zmyjes čistou vodou a na koniec ten ocot, ono smrdi ale vyprchá to po ususeni

mama4444
autor
3. feb 2024

@summer23456 dakujem krasne

summer23456
3. feb 2024

@mama4444 vyskúšaj,nie je to drahé, okolo 2,45€ stojí tuším a 750 ml.

tramtada31
3. feb 2024

Kozna dala synovi nejakú olejovú vodičku, 3x som mu tým umyla hlavu a odvtedy to nemá (nemal klasickú tu mliečnu babatkovsku chrastu, ale normálne sa mu objavila seborea keď bol starší)

diana45
3. feb 2024

@mama4444 ja mám na to od koženej zarábaný olej z lekárne... smrdí ale účinkuje..... používam už dlho, podľa potreby častejšie, inokedy menej.....na tie drahé šampóny som sa vytoto lebo ten olej má lepšie účinky. Mám dlhé vlasy, takže striedam rôzne šampóny proti lupinám.

lilyianka
3. feb 2024

@mama4444 mne na seboreu jedine sampon Skin cap, už ho používam niekoľko rokov. Jedinú šampón, po kt.ma nesvrbí hlava

mama4444
autor
4. feb 2024

@diana45 Ako sa to presnejšie volá prosím vás keď si to chcem vypýtať

mama4444
autor
4. feb 2024

@tramtada31 Môžete mi zistiť ako sa to presnejšie volá že by som si to vypýtala

diana45
4. feb 2024

@mama4444 nemá to názov, dr napíše recept, ktorý sa zarobí v lekárni.... vždy až na druhý deň môžem vyzdvihnúť. Povedz svojej dr nech ti niečo také predpíše

vakatko
Autor odpoveď zmazal
akvi
4. feb 2024

@mama4444 u nás jediný viditeľný účinok má ichtamolovy šampón. (To je inak podľa mňa presne to, čo ti namiesaju aj v lekárni, hnusne to smrdí 😅😁) Ale účinok to má.

diana45
6. feb 2024

@akvi ďakujem za radu na tento šampón, hneď ako som čítala som aj objednala a dnes prišiel, arómu má inú ako olej od koženej, potešilo ma hlavne veľké balenie, skoro 1l.

akvi
6. feb 2024

@diana45 odkiaľ si prosím ťa objednávala také veľké balenie? Ja kupujem Dr.Konrad, ale je to klasické balenie a je pomerne drahý

diana45
6. feb 2024

@akvi svet kaderníctva, ukázalo mi rôzne ale tento bol najväčší.... myslím, že aj notino ho ponúka.... tmavohnedá fľaša...

diana45
6. feb 2024

@akvi the doctor health&care má názov, 940ml

akvi
6. feb 2024

@diana45 obavam sa, ze ten sampon nebude mat pozadovany ucinok. Ked pozriem zlozenie, tak mi tam chyba prave ten Ichtamol 😅 a je az podozrivo lacny, cize to nebude bohvieco.. Ten Dr. Konrad ma Ichtammol na tretom mieste uvedeny a aj smrdi fakt riadne, pretoze prave ten Ichtamol smrdi.. Ale mozem sa mylit samozrejme a bolo by to fakt super, za 4 ecka skoro liter samponu, ktory by odstranil tu pliagu.. 🙂 Lebo my ho minieme fakt vela, syn ma seboreu a velmi huste vlasy, este aj dlhe si ich nechal, takze dobreze polku flase neminie, ked si umyva.. Ale toto je jediny sampon, ktory mu ocividne pomaha.. Ani Nizoral, ani nic ine nemalo ziaden ucinok. Ja som vyskusala asi vsetko z lekarne, predrazene veci a nic..

diana45
7. feb 2024

@akvi áno, nechám sa prekvapiť čo z toho bude 😃.... ale skúsim, ja som ostala pri obyčajných šampónoch mne nič nepomáhalo, len ten olej od dr.

diana45
12. feb 2024

@akvi ahoj akvi, no napíšem ti recenziu na ten šampón.... účinok to naozaj má, vôbec ma nesvrbí pokožka, ale ten neskutočný smrad 🤦 nepomáha ani kondicionér, ani gliss kur na rozčesávanie vlasov

diana45
12. feb 2024

@akvi a momentálne som chorá, tak som si dnes ráno umyla vlasy obyčajným šampónom - ziaja proti lupinám a už cítim, že má hlava svrbí 😊....no skúšam, lebo je to na nervy, celý život som mala lupiny a teraz že seborea 🙆

akvi
12. feb 2024

@diana45 tak to je super, ze ucinkuje, len ma proste zarazilo, ze nikde v zlozeni som nevidela ten ichtamol.. Ale kedze smrdi, tak je realne, ze v nom je, skusim ho teda aj ja kupit, uvidime, za tie 4 ecka to stoji vyskusat..

fion22
12. feb 2024

Skúste aj túto vlas.vodu...dakedy to bolo iba na predpis

diana45
12. feb 2024

@akvi áno, divné veru, že v zložení nie je....len stále rozmýšľam, že so smradom vo vlasoch...asi si len zvyknúť 😆

kiwi3
12. feb 2024

nechcem nikoho odradit, ale moj muz to ma a vsetky sampony mu zabrali len nachvilu, potom prestanu ucinkovat. vyskusali sme asi vsetko, co tu bolo popisane. vsetky dostupne komercne produkty.

Strana
z2