icon

Ako odstrániť bradavice na chodidle?

kristina27299
30. apr 2019

Žienky poraďte niečo čo funguje na bradavice, neviem sa toho už viac ako rok zbaviť. 😖Dnes už pristupujem s bolesťami. Za každú radu,tip Ďakujem❤️

0silvia0
5. máj 2019

@zuzanka.zuzu manželovi tiež dusík pomohol len nakrátko, absolvoval to 2x a vždy sa bradavica vrátila, asi závisí aj od šikovnosti lekára.

zuzanaete
5. máj 2019

@januska20 Je rozdiel medzi bradavicou a kurim okom. Kurie oko moze poriesit pedikerka, je to stvrdnuta koza, ktora vznika z dovodu nevhodnej topanky. Bradavica je vysoko infekcna a nemoze ju vobec riesit pedikerka.

kristina27299
autor
12. máj 2019

Žienky, trápila som sa s nimi viac ako 2 roky. Skúšala som asi všetky druhy lakov na bradavice aj tie na predpis , dusík, lastovičnik, Wartner. No NIČ nezabralo. Od môjho príspevku prešli 2 týždne a všetky 4 mi zmizli.( dúfam, že sa nevrátia)
A čo mi pomohlo ? Sama neviem začala som brať hlivu z lekárne, jeden deň som dala cesnak, druhý deň cibuľa+ ocot. Už som skúšala všetko naraz.
Babka mi stále hovorila, že mám si to potrieť mendzesom, no mne sa to zdalo smiešne tak som to ignorovala. Ale už som bola z toho taká zúfalá že som skúsila aj toto. No niečo z toho zabralo. Len treba skúšať. Ďakujem pekne za všetky typy ❤️👍

katyess
15. feb 2020

@lulu1812 ako ste to prosim aplikovali? A ako treba citron s octom skladovat? Dakujem

kocurikpupcek
15. feb 2020

@zuzanka.zuzu veru že nie je. Dusík nie je zďaleka definitívne riešenie. Mala som mega bradavicu na päte (ale že celá päta komplet),rozrástla sa za 5 rokov.i ja som pol roka chodila poctivo na dusik, a po každej procedúre 2 dni som nemohla stupit na chodidlo.az sama lekárka mi navrhla laser u iného lekára, čo o ňom vedela,že toto by mi azda pomohlo. Po laseri mi ostala diera aspoň 1 cm hlboká...vlastne celú patu mi vypalilo. A od vtedy dobre...len ta cena za to.nuz...Ale aspoň som sa kamošky mega bradavice zbavila

lulu1812
16. feb 2020

@katyess nakrajala som si citronovu koru na male kocky, aby sa dali prilozit. Nechala som vyluhovat v octe vkrabicke s vrchnakom. Prilozila som zalepila leukoplastom na noc. Myslim ze nejak 3-4noci som to tak mala. Odpalo pekne same

katyess
17. feb 2020

@lulu1812 skladovat v chladnicke to treba ? Dakujem za kazdu info 😉

lulu1812
17. feb 2020

@katyess ja som mala v chladnicke

tinapa
17. feb 2020

@kristina27299 Z osobnej skúsenosti pomôže najlepšie tekutý dusík- čiže vypálenie..ak treba, aj viackrát.

tinapa
17. feb 2020

@kocurikpupcek Nemala si to tak ďaleko nechať zájsť..že 5 rokov. Inak by ti ten dusík určite rýchlejšie pomohol..🙂

kristin10
27. feb 2020

Ahojte baby moj priatel ma bradavice na nohe bol aj u kožného ten odporučil laser kedze je športovec nemoze hned ist neviem uz co s tym natierača som mu to gélom na bradavice teraz duofilm užíva hlivu nie a nie sa toho zbavit ma to dost rozšírené uz posielam foto mali ste to niekto taketo ?? 🥺

kristina27299
autor
28. feb 2020

@kristin10 Moje mali čierne korienky, mne naozaj neviem čo pomohlo. Potom som už skúšala všetko naraz. Cibuľa+ soľ, cesnak, cibuľa+ ocot, hliva, všetky gély, wartner, mendzes( aj mne sa to zdalo smiešne ale kto vie čo nakoniec pomohlo, za pokus to stojí). A odvtedy mám pokoj. Držím palce

kristin10
3. máj 2020

Baby ahojte viete mi poradit ci je toto bradavica .. prst v pravo

kristin10
3. máj 2020
ladybug138
3. máj 2020

@kristin10 ahoj, toto nie je bradavica podla mna

kristina27299
autor
3. máj 2020

@kristin10 podľa mna to tiež nie je bradavica

zontik
14. jún 2020

@zu2za3na ahoj.vidim, že už je to staršia debata, ale skúšala som ten cesnak s octom na noc, bolí ako sľak, a omodrelo mi to, aj cesnak ostal modrý.je to bežné? Ďakujem

0silvia0
14. jún 2020

@zontik kup si lapis

kristina27299
autor
14. jún 2020

@zontik myslím, že mne to neomodrelo... ale tiež neskutočne bolelo ani chodiť som nemohla.

zontik
14. jún 2020

@kristina27299 tiež tak, ale pokračovala si v kúre, či dať radšej pauzu?

kristina27299
autor
14. jún 2020

@zontik radšej pauzu. Ja som vtedy raz dala a zľakla som sa bolesti tak radšej som nepokračovala. Ale po pravde neviem čo vtedy pomohlo.

zontik
15. jún 2020

@kristina27299 ja som pokračovala 😂 a normálne mi bolesť prestala, ale uvidím, čo sa bude robiť, až sa postavím 😄

kristina27299
autor
15. jún 2020

@zontik dajte potom vedieť 😉

melania1
15. jún 2020

Manžel sa asi 2 roky trapil s bradavicami na chodidle. Vypalovali, laserom odstranovali, strasne prachy do toho vlozil a nic. Nakoniec mu doktorka povedala, ze si proste musi popracovat na imunite. Zacal jest hlivu ustricovu a za 3 mesiace nemal ani jednu. Cumeli sme ako puci, ze zrazu po bradaviciach ani stopy. Tak vyskusajte, mozno zaberie aj Vam.

zontik
15. jún 2020

@melania1 ďakujem, už ju mám na pláne, len sa musím dostať do lekárne 😄

jaborka
18. jún 2020

Tak ja sa trápim s bradavicu na palci nohy už 4.mesiac,2krak dusík raz doma Wartner perom nič, duofilm tiež nepomohol, lastovicnik nič, teraz 3 týždne užívam hlivu a pridala som aj kvapky Citrovital na vírusy tak čakám či tú potvoru zničím.

zontik
18. jún 2020

Vyzerá,že je to na dlhé lakte😔 a aspoň sa ti zdá, že sa to lepší?

jaborka
18. jún 2020

@zontik no neviem momentálne mám pluzgier po vypalovani dusíkom, tak neviem nechávam to tak Dr. Mi povedala že môžem ihlou prepichnúť, ale ja to nechávam tak.

minyminy
18. jan 2021

@kukulienka83 prosim Vas a cibulu treba ako dlho nechat namočenu v octe? A ocot klssicky , co využivame do šatov? Dakujem

jaborka
18. jan 2021

@minyminy mala som 5mrsiacov bradavicu a pomohlo mi nasadiť hlivu ustricovú to je na imunitu+ dávala som obklady namočené v propolisovej tinktúra priamo od včeliara, úplne mi tú bradavicu vysuši la a zostala mi suchá čierna chrasta po vymočeni nohy som to len odstrihla a zostala pod tým nová koža