Ako odstrániť fľaky po uštipnutí bĺch?
Prosím čo na toto ? Mám to na nohách, nemôžem si ani obliecť kraťasy....je to po uštipnutí blochou. Ostali mi strašne fľaky. Vďaka

To vyzerá skôr ako jazvy. Nedoskriabala si si to náhodou? Lebo po blchach nezostáva nič, rovnako sko po komarovi kým to mechanicky neposkodis skrabanim.
To su skor zapalene zarastene chlpky.
To vyzerá skôr ako jazvy. Nedoskriabala si si to náhodou? Lebo po blchach nezostáva nič, rovnako sko po komarovi kým to mechanicky neposkodis skrabanim.
@maddie1711 áno je to doskrabane
To su skor zapalene zarastene chlpky.
@vanilkovazmrzka 😃 keby to boli zarastené chĺpky nepisem že sú to štípance od blchy...
Tak potom je skôr na mieste otázka ako odstrániť jazvy. Ono sa to po úplnom zahojení trošku stiahne, ale skôr by som som sa obzerala po nejakých prípravkoch čo zmierňujú jazvy (neviem či také niečo existuje, ja mam sama milión jaziev nie len po nohách a neriešim ich, resp prekryjem tetovaním 😂😂)
Tak potom je skôr na mieste otázka ako odstrániť jazvy. Ono sa to po úplnom zahojení trošku stiahne, ale skôr by som som sa obzerala po nejakých prípravkoch čo zmierňujú jazvy (neviem či také niečo existuje, ja mam sama milión jaziev nie len po nohách a neriešim ich, resp prekryjem tetovaním 😂😂)
@maddie1711 nie vsetky jazvy zmiznu, tieto zmiznu, ale trva to niekolko rokov kym sa koza zregeneruje. A existuju pripravky na redukciu jaziev, ale tiez netreba cakat zazraky po par tyzdnoch.