icon

Ako ovplyvňuje Lexaurin správanie človeka?

1. feb 2024

Dobrý deň, mám na vás takú otázku. Mate v rodine niekto človeka ktorý berie lexaurin? Ak áno ako sa po nich správa, skrýva vecí alebo vám robí napriek?

martul
1. feb 2024

Moja mama ho užívala roky a bola úplne normálna, je to návykové, ale žiadne takéto scenáre nespôsobuje.

mimcurik
1. feb 2024

Mam jednu blizku osobu, ktorá berie lex a spravanie niekedy uplne v pohode a inokedy hrozne vybuchy hnevu a zlosti... Avsak neviem ci to suvisi skor s diagnózou alebo liekmi

majamat
1. feb 2024

Laxaurin skor ovplyvnuje naladu, to ze sa niekto rozhodne robit druhym zle, za to leiky nemozu. to je jeho rozhodnutie.
ano, aj rozhodnutie moze byt ovplyvnene naladou, ale skor inym sposobom. osah toho rozhodnutia je stale na tom cloveku,c o to robi, nalada skor ovplyvnuje to,c i sa mu ti urobit chce, alebo nie, ci ma tu energiu na to.

mnoho ludi, co beru cely zivot pssychofarmaka a to aj ovela silnejsie leiky, ktore by mali priamo ovplyvnovat prsychiku, ani taketo leiky uplne zazracne nezmenia to, co clovek chce, alebo nechce. castokrat aj vysoke davky toto dokazu len ciadtocne a hlavne toho clovek a skor stlmia takym sposobom, ze to urobit nevladze. no jeho zakladne rozhodnutie nezmenia.

guudy
1. feb 2024

Po lexaurine je clovek zvycajne kludnejsi, moze byt spavy.
To co popisuje nesuvisi s lexaurinom.

suzitok
1. feb 2024

Svokor užíval Lexaurin, ked zomrela svokra a bol úplne normalny, akurat mu bolo lahsie na dusi a nebol taky smutny, lahsie zvladal jej odchod psychicky. Ale nijako to neovplyvnilo jeho bezne chovanie, ci povahu.
Vo vašom prípade v to bude niečo ine, mozno nejake ochorenie, dusevna porucha.

euka210
1. feb 2024

Ja beriem roky xanax, co je podobne a nic take to nerobi...je to proti uzkosti a zmiernuje ju, trochu moze utlmit cloveka.
Situacie co popisujes skor patria ku chorobe a nie danemu lieku.

taynee
Odpoveď bola odstránená
julish
1. feb 2024

@euka210 to kto ti roky predpisuje xanax, ak sa smiem spytat?

guudy
1. feb 2024

@julish ja mam tiez kamaratku, ktora okrem niekolkych inych ADberie dlhodobo benzaky. Predpisuje ich psychiater…samozrejme, ze radsej by bola bez, ale u niektorych ludi to proste nejde. A ano, je si vedoma zavislosti, ma vsetko prestudovane.

andrejkap123
1. feb 2024

Ano mame v rodinu osobu co uziva veeeelmi vela rokov. A áno presne strasne zmeny nalad. Raz je vsetko az priliz okej a nasledne hrozne vybuchy zlosti… je to narocne…

autor
1. feb 2024

@guudy no neviem ja si myslím že hrá to že všetko nám skrýva a skladá úplne inde aby upriamila n seba pozornosť

autor
1. feb 2024

@julish to nie mne ale sestre

autor
1. feb 2024

@suzitok doteraz to vôbec nerobila až keď začala brať lexaurin

suzitok
1. feb 2024

@julish Aj moja mama brala dlhé roky a pod dohladom psychiatra, urcita davka jej stacila a nebolo treba navysovat, postupne jej to potom zacal znizovat a už je dobrých 10 rokov uplne bez liekov

majamat
1. feb 2024

@julish nasi dochodci v DSS dlhe troky beru taketo lieky a pise ich psychiater.

tibor79
1. feb 2024

Liek nemení správanie, to ochorenie ho mení.

msnesquik
1. feb 2024

Ja obcas beriem, spravanie uplne normalne, bolueva ma niekedy z neho hlava, ale inak nic negativne

euka210
1. feb 2024

@julish predsa psychiater...tak ako aj ine lieky, aby som mohla fungovat a zit...