Ako postupovať pri odstránení znamienka?
Ako to prosim vas s vyberanim znamienok?
Treba najskor ku koznej, ci da sa rovno na chirurgiu s doporucenim obvodaka.
Dik
tak ako pise @mamina7070, najprv kozna a pokial nevybera ona, da ti listok a pojdes vybrat kde uznas za vhodne
Mne dala obvodná lístok rovno na chirurgiu. Nakoniec som ale šla na súkromnú kliniku kde som lístok vôbec nepotrebovala.
@anonym_autor ahoj ja som mala veľké znamienko na chrbte. Obvodný ma poslal na kožné a kožná mi dala výmenný lístok na chirurgiu. Na chirurgiu ma bez toho lístka od kožnej nechceli vziať.
Ak si ochotná si zaplatiť, stačí sa objednať na súkromnom pracovisku priamo na vybratie - dala som si na jar tak odstrániť a aj s biopsiou, nemusela som nikam inam chodiť a čakať mesiace na termín. Pred pár rokmi som priamo od kožnej s lístkom musela na chirurgiu a tam čakať na termín - tri mesiace.
@anonym_autor tak mne napríklad ani v súkromnej chirur.ambulancii nechceli odstrániť bez odporúčania kožnej.
Ak si ochotná si zaplatiť, stačí sa objednať na súkromnom pracovisku priamo na vybratie - dala som si na jar tak odstrániť a aj s biopsiou, nemusela som nikam inam chodiť a čakať mesiace na termín. Pred pár rokmi som priamo od kožnej s lístkom musela na chirurgiu a tam čakať na termín - tri mesiace.
@michaela329 no ved prave to cekanie... a u nas na koznom je masaker.
@anonym_autor tak mne napríklad ani v súkromnej chirur.ambulancii nechceli odstrániť bez odporúčania kožnej.
@anonym_1ef8b3 mne odstránili do mesiaca na súkromnej klinike, kožná to znamienko ani nemusela vidieť. Výsledky som mala o ďalší týždeň a pol.
@michaela329 no ved prave to cekanie... a u nas na koznom je masaker.
@anonym_autor mne na preventívnej obvodná povedala, že sa jej nepáči a nech si ho dám vybrať, tak som dala. Znamienka si obvykle dávam pozerať na jeseň, termín musím rezervovať pomaly pol roka dopredu u kožnej, počítam, že chirurgia ďalšie tri mesiace. Tak som si to vyriešila takto.
@anonym_1ef8b3 mne odstránili do mesiaca na súkromnej klinike, kožná to znamienko ani nemusela vidieť. Výsledky som mala o ďalší týždeň a pol.
@michaela329 prosim ta a kde si bola? Pozeram, ze mas zilinu, tak to mam tiez blizko.
Vdaka
@michaela329 prosim ta a kde si bola? Pozeram, ze mas zilinu, tak to mam tiez blizko.
Vdaka
@anonym_autor v Žiline a okoli je viac kliník, napríklad ja som bola v klinike zdravia.. ale dosť záleží aj z akého miesta si chceš dať odstrániť, napr či z tváre, kedy to potrebuješ mať fakt estetické alebo ,,kdesi spod pazuchy"
Avšak na tej klinike som čakala asi 3 týždne, teraz cez zimu to mávajú asi dosť nabité. Ale napr kamoška so znamienkom na chrbte bola u chirurga u ktorého sa neobjednáva - jednoducho ráno prišla a zapísala sa do poradovnika, ale všade to funguje inak..
Vdaka
@anonym_autor dermapoint - za plavárňou. Kolegyňa tam chodí aj k pani Dr. a ak si chceš dať znamienka popozerať, je veľmi milá. Sestra dala synovi v Klinike Zdravia - pri Maxe tiež veľmi dobrá skúsenosť.
@anonym_autor v Žiline a okoli je viac kliník, napríklad ja som bola v klinike zdravia.. ale dosť záleží aj z akého miesta si chceš dať odstrániť, napr či z tváre, kedy to potrebuješ mať fakt estetické alebo ,,kdesi spod pazuchy"
Avšak na tej klinike som čakala asi 3 týždne, teraz cez zimu to mávajú asi dosť nabité. Ale napr kamoška so znamienkom na chrbte bola u chirurga u ktorého sa neobjednáva - jednoducho ráno prišla a zapísala sa do poradovnika, ale všade to funguje inak..
@michaela329
@danniiee8 jedno mam nad hornou perou a druhe nad zadkom😄
Dakujem pekne za info aj recenzie. Popozeram.
@michaela329
@danniiee8 jedno mam nad hornou perou a druhe nad zadkom😄
Dakujem pekne za info aj recenzie. Popozeram.
@anonym_autor mne robila znamienko na tvári na plastickej chirurgii Dr. Hamárová a aj ona niekde robí aj súkromne, skús pozrieť 😀

najprv kozna az potom chirurg