icon

AKo postupovať pri vybavovaní vodičáku osoby s epilepsiou?

blanockaa
21. feb 2020

Viem že sa dá robyt vodičák aj keď máte túto chorobu. Od Neurologicky som dostala malý papier že cestné vyhlásenie kde s tým treba ísť k notárovi ale keď som k nemu prišla povedal mi že už 3 roky d tým nikto neprišiel. Chcem sa opýtať aký je presný postup ak niekto s touto chorobou si ide robyt vodičák a má súhlas že môže. Čo konkrétne treba.

sissy27
21. feb 2020
smejko25
21. feb 2020

@sissy27 naco bude googlit ked to niekto urobi zateba

blanockaa
autor
21. feb 2020

@sissy27 ja som si to vygoglila. Lebo to som už čítala moja otázka znela aký je postup keď notár mi povedal že už 3 roky k nemu nikto s týmto neprišiel. Či sa to nezmenilo a je iný postup

sissy27
21. feb 2020

@blanockaa veď nepovedal, že to neurobí, či?

blanockaa
autor
21. feb 2020

@sissy27 jednoducho sa má rýchlo chcel zbaviť, že už to sa tak nevybavuje. Preto som dala túto diskusiu ci sa tu niekto nájde čo to vybavoval

sissy27
21. feb 2020

@blanockaa notár overuje tvoj podpis, nie obsah listiny a neverím, že ti nejaký notár povie, že ti neoverí podpis. Ale to čestné prehlásenie si musíš sama napísať - ak si to chcela od neho, tak chápem, že ťa poslal preč.
Ako nič v zlom, ten postup je fakt úplne jasne popísaný na nete. Daj si tú námahu a vyhľadaj si to, je to ľahšie ako spraviť vodičák.

oli18
21. feb 2020

@blanockaa máš svoju chorobu pod kontrolou? Nemôžeš ohroziť za volantom seba aj iných?

blanockaa
autor
23. feb 2020

@oli18 ak by som si nebola istá svojou chorobou tak sa tu nepytam.