Ako prebieha kardiologické vyšetrenie pre dospelých?
Viete mi prosím povedat ako prebieha vysetrenie na kardiologii pre dospelých? Ide mi hlavne o to, či je mozne mat pri vyšetrení podprsenku alebo ju treba vyzliecť? Dakujem
Spise anamneu, spravi sa EKG, popocuva, spravi USG srdca. Ci v podprsenke, ci bez zavisi od lekara. EKG mi spravila sestricka v podprsenke, doktorka popocuvala v nej, na EKG som ju dala dole, pretoze som ju nechcela mat zagebrenu od toho gelu.
@viestta a mozem napríklad navrhnúť, že vyslovene chcem byt v podprsenke?
@viestta a mozem napríklad navrhnúť, že vyslovene chcem byt v podprsenke?
@anonym_autor pri ekg aj echu som bola bez podprsenky,pocuvala ma uz oblecenu,len som vyhrnula tricko. Echo robil chlap dr a tiez bez ale kym som cakala kym si sadne tak cezomna prehodili tricko
Ja som sa stretla s arogantným prístupom a ešte som aj musela byť bez podprsenky.
Ja som sa stretla s arogantným prístupom a ešte som aj musela byť bez podprsenky.
@anonym_b273ed arogantný v com?
@anonym_b273ed arogantný v com?
@anonym_autor bez podprsenky robila aj sono, EKG je to lekár čoho sa bojíš?
@anonym_autor bez podprsenky robila aj sono, EKG je to lekár čoho sa bojíš?
@anonym_3536a9 nemam to rada, mam komplexy byt bez podprsenky hoci viem že to je normalne a vidia denne stovky žien bez ale ja sa neviem zbavit toho pocitu… už dlho odkladam vysetrenie prave kvôli tomu
Bud sa prekonaj alebo tam ani nechod.. ani by mi nenapadlo nejak vyjednavat s lekarom, ze co mozem mat a co nie.. ako ti ma pozerat srdce sondou? Sak mu ta podprsenka bude zavadzat... normalne si ju das dole a hotovo.. nerozumiem.. on vobec nie je zvedavy na tvoje prsia, potrebuje ta vysetrit
@anonym_3536a9 nemam to rada, mam komplexy byt bez podprsenky hoci viem že to je normalne a vidia denne stovky žien bez ale ja sa neviem zbavit toho pocitu… už dlho odkladam vysetrenie prave kvôli tomu
@anonym_autor vezmi si uterak a prehod si cez prsia,ak ti je neprijemne byt naha. Ale kvoli tomu urcite neodkladaj vysetrnie. Ja som bola v podprsenke,nenapadlo ma vyzliect sa a ani mi nekazali vyzliekat.
Tak si nájdi iného lekára, ja som bola na súkromnej poliklinike. Mňa zase všade odbili, že majú obsadené termíny. Aj, keď som to potrebovala súrne kvôli plánovanej sekcií. Takže hurá naše zdravotníctvo, celý život chodíš do roboty nepeenkuješ a potom, Ťa tri sestričky pošlú v 9 mesiaci kade ľahšie.😡 Ale bola som max spokojná s prístupom.

Spise anamneu, spravi sa EKG, popocuva, spravi USG srdca. Ci v podprsenke, ci bez zavisi od lekara. EKG mi spravila sestricka v podprsenke, doktorka popocuvala v nej, na EKG som ju dala dole, pretoze som ju nechcela mat zagebrenu od toho gelu.