Ako prebieha laserová Mukotómia?
Ahoj, chcela by som sa spytat, ci je tu niekto, kto absolvoval laserovu mukotomiu pri chronickej sinusitide, ako prebiehal zakrok a ci bola liecba ucinna aj z dlhodobeho hladiska. Pripadne, kde ste zakrok absolvovali Dakujem velmi pekne, kazda informacia je pre mna cenna.
Ja som bola na tomto zakroku v ba na interklinik...inde to nerobia vraj... ked ste sli na zakrok riez ste mali sliznicu vo velkon rozmere? Ako sa zmenila po zakroku? Lebo ako sa pozeram sa mi sluznica nezmensila...aky to ma priebeh? Doktor povedal ze sa mi tam urobi nejaka chrasta azbevuem ci az neskor mam cakat vysledky? Teraz mam den po zakroku.
Chcem sa Vam ohlasit aj po 9 rokoch co som tu laserovu mukotomiu podstupila v tej Nitre ako som na zaciatku pisala(uz to tam bohuzial nerobia,lebo ten pan doktor zomrel) tak u mna ten zakrok vysiel na prvykrat a stopercentne,lebo som ho vobec nemusela absolvovat znova a aj teraz po tych 9 rokoch nemam s tym uz ziaden problem...ale od vtedy som si NIKDY nekvapka ziadne nosne kvapky aj ked som mala poriadnu nadchu (maximalne roztok morskej soli 100% prirodny)
@dzambica dakujem pekne za vasu skusenost 🙂
@hairline podstúpila som zákrok 2018 v Topoľčanoch v nemocnici u dr Hačka. Zákrok dosť nepríjemný bolestivý ťažko by som sa odhodlala ho podstúpiť 2x. Ale stále lepšie ako byt závislá na kvapkách. Jednu dierku mám super druha tak na 70%.
Neplatila som nič. Po vyšetrení mi to sám odporučil.
prosim o radu mozem mat trvalo poskodenu nosovu sliznicu z kvapiek ? bol som aj na operaci laserom pred tyzdnom a ani ta mi nepomohla
Mali ste niekto po tomto zakroku sliznicu citlivu? Tak ze vas ta sliznica drazdi pri vacsom nadychu , dotyku nosa , alebo pri vykyve teploty? Som dva mes po zakroku a mam tieto problemy az teraz
@kovacicova88 to môže byt aj studeným a suchým vzduchom.
Bol pre niekoho tento zakrok zbytocny? Museli ste ho opakovat? Mne sa to po 4 mesiacoch opat vratilo ako som to aj mala :(
Dobry den,prosim vas,nemate niekto skusenost v poslednom case,kde sa vykonava laser.mukotomia?obvolala som pol SR a vsade turbinoplastika v celkovej anesteze,budem vdacna za rady,dakujem
@bendikovie Nasla si niekoho, kto robí mucotomiu laserom? Tiež mám tento problém, nechce sa mi obsolvovat tubinoplastiku.

No snad to teda bude dobre ja sa neviem odhodlat 😖 ked tak po case znova napis ze ako sa citis a tak. Drzim place znova 😉