icon

Ako prebieha laserová Mukotómia?

sonjulla
6. jan 2010

Ahoj, chcela by som sa spytat, ci je tu niekto, kto absolvoval laserovu mukotomiu pri chronickej sinusitide, ako prebiehal zakrok a ci bola liecba ucinna aj z dlhodobeho hladiska. Pripadne, kde ste zakrok absolvovali Dakujem velmi pekne, kazda informacia je pre mna cenna.

Strana
z2
zetko15
12. dec 2017

No snad to teda bude dobre ja sa neviem odhodlat 😖 ked tak po case znova napis ze ako sa citis a tak. Drzim place znova 😉

hairline
12. dec 2017

@gora8 tiež by som bola rada keby si sa ozvala ako pokračujes. Prosím ta a ako sa vola Dr ktorý ti to robil a ordinácia??? Ďakujem.

gora8
12. dec 2017

@zetko15 dakujem pekne, napisem priebezne. Zatial je nos upchaty, ale mam pocit, ze to je lepsie. Nemusis sa toho bat, je to naozaj len maly chirurgicky zakrok.

gora8
12. dec 2017

@hairline zakrok robil Dr. Lorenc v Procare. Velmi mily a naozaj velky odbornik. Doplacala som 114€.

kovacicova88
Autor odpoveď zmazal
kovacicova88
17. okt 2019

Ja som bola na tomto zakroku v ba na interklinik...inde to nerobia vraj... ked ste sli na zakrok riez ste mali sliznicu vo velkon rozmere? Ako sa zmenila po zakroku? Lebo ako sa pozeram sa mi sluznica nezmensila...aky to ma priebeh? Doktor povedal ze sa mi tam urobi nejaka chrasta azbevuem ci az neskor mam cakat vysledky? Teraz mam den po zakroku.

dzambica
19. okt 2019

Chcem sa Vam ohlasit aj po 9 rokoch co som tu laserovu mukotomiu podstupila v tej Nitre ako som na zaciatku pisala(uz to tam bohuzial nerobia,lebo ten pan doktor zomrel) tak u mna ten zakrok vysiel na prvykrat a stopercentne,lebo som ho vobec nemusela absolvovat znova a aj teraz po tych 9 rokoch nemam s tym uz ziaden problem...ale od vtedy som si NIKDY nekvapka ziadne nosne kvapky aj ked som mala poriadnu nadchu (maximalne roztok morskej soli 100% prirodny)

kovacicova88
20. okt 2019

@dzambica dakujem pekne za vasu skusenost 🙂

hairline
9. dec 2019

@hairline podstúpila som zákrok 2018 v Topoľčanoch v nemocnici u dr Hačka. Zákrok dosť nepríjemný bolestivý ťažko by som sa odhodlala ho podstúpiť 2x. Ale stále lepšie ako byt závislá na kvapkách. Jednu dierku mám super druha tak na 70%.
Neplatila som nič. Po vyšetrení mi to sám odporučil.

erik89
12. dec 2019

prosim o radu mozem mat trvalo poskodenu nosovu sliznicu z kvapiek ? bol som aj na operaci laserom pred tyzdnom a ani ta mi nepomohla

hairline
12. dec 2019

@erik89 ešte treba počkať musí sa ti to zahojiť ja som zmenu tiež hneď necítila. Je to vlastne rana teraz opuch chrasty

kovacicova88
15. dec 2019

Mali ste niekto po tomto zakroku sliznicu citlivu? Tak ze vas ta sliznica drazdi pri vacsom nadychu , dotyku nosa , alebo pri vykyve teploty? Som dva mes po zakroku a mam tieto problemy az teraz

hairline
15. dec 2019

@kovacicova88 to môže byt aj studeným a suchým vzduchom.

kovacicova88
15. jan 2020

Bol pre niekoho tento zakrok zbytocny? Museli ste ho opakovat? Mne sa to po 4 mesiacoch opat vratilo ako som to aj mala :(

bendikovie
15. nov 2021

Dobry den,prosim vas,nemate niekto skusenost v poslednom case,kde sa vykonava laser.mukotomia?obvolala som pol SR a vsade turbinoplastika v celkovej anesteze,budem vdacna za rady,dakujem

vitra
24. máj 2023

@bendikovie Nasla si niekoho, kto robí mucotomiu laserom? Tiež mám tento problém, nechce sa mi obsolvovat tubinoplastiku.

Strana
z2