icon

Ako prebieha testovanie trombofilných stavov v nemocnici AGEL?

28. okt 2025

Caute. Neboli ste niektora na krvnych odberoch na zistenie trombofilnych stavov v sieti agel? Pripadne v inom zariadeni? Chcem volat na agellab lebo neviem ktore konkretne dokumenty treba vytlacit a ci som nasla spravne ziadanky.

krasneleto
28. okt 2025

@anonym_autor a preco nejdes so ziadankou normalne na hematologiu? to je bezne vysetrenie

autor
28. okt 2025
@krasneleto

@anonym_autor a preco nejdes so ziadankou normalne na hematologiu? to je bezne vysetrenie

@krasneleto lebo nie som sledovana na hematologii a po jednom potrate toto nikto neriesi.

billy_jean
28. okt 2025
@anonym_autor

@krasneleto lebo nie som sledovana na hematologii a po jednom potrate toto nikto neriesi.

@anonym_autor ak si sledovaná na hematológii, tak ti toto vyšetrenie museli robiť. V úvode sa robia genetické testy.

krasneleto
28. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor staci aby ti gynekolog dal ziadanku... po jedno MA som bola. krutili nadomnou hlavou, ze to sa az po 2 a viac chodi, ale bolo mi to vies kde... nabrali krv na vsetky mutacie a bolo... ked som sa lekarky spytala, ci teda mam odist a este raz potratit, aby mi nabrala krv, tak stichla, ze to tak nemyslela

autor
28. okt 2025
@billy_jean

@anonym_autor ak si sledovaná na hematológii, tak ti toto vyšetrenie museli robiť. V úvode sa robia genetické testy.

@billy_jean pisem, ze nie som.

autor
28. okt 2025
@krasneleto

@anonym_autor staci aby ti gynekolog dal ziadanku... po jedno MA som bola. krutili nadomnou hlavou, ze to sa az po 2 a viac chodi, ale bolo mi to vies kde... nabrali krv na vsetky mutacie a bolo... ked som sa lekarky spytala, ci teda mam odist a este raz potratit, aby mi nabrala krv, tak stichla, ze to tak nemyslela

@krasneleto okej, budem to riesit cez gynekologa, chcela som si to riesit svojou cestou, mna by tie peniaze nemrzeli, moj gynekolog je fajn, ale nema rad premotivovane pacientky. Ale tiez nechcem podstupovat viac potratov (kto by chcel vsak?).
Aj ti zistili na tej hematke nieco?

krasneleto
28. okt 2025
@anonym_autor

@krasneleto okej, budem to riesit cez gynekologa, chcela som si to riesit svojou cestou, mna by tie peniaze nemrzeli, moj gynekolog je fajn, ale nema rad premotivovane pacientky. Ale tiez nechcem podstupovat viac potratov (kto by chcel vsak?).
Aj ti zistili na tej hematke nieco?

@anonym_autor pozri, kto si co prvoplanovo mysli ti moze byt jedno. nejde o peniaze, ale mozes ich vyuzit inak nie ? mne nezistili absolutne nic... toto vysetrenie by mali robit kazdej buducej tehotnej zene, usetrilo by sa vela slz... kamoska mala poruchu zrazanlivosti krvi o ktorej nevedela a skoncilo to zle... smelo do toho a nenechaj sa odbit

billy_jean
28. okt 2025
@anonym_autor

@billy_jean pisem, ze nie som.

@anonym_autor žiadanku ti dá obvodný alebo gynekológ. V Medirexe to stojí 250 eur. Ja som bola na hematológii a výsledky som mala do 3t.

anonym_835c57
28. okt 2025

@anonym_autor žiadaj to od gynekológa nech ťa pošle

autor
28. okt 2025
@krasneleto

@anonym_autor pozri, kto si co prvoplanovo mysli ti moze byt jedno. nejde o peniaze, ale mozes ich vyuzit inak nie ? mne nezistili absolutne nic... toto vysetrenie by mali robit kazdej buducej tehotnej zene, usetrilo by sa vela slz... kamoska mala poruchu zrazanlivosti krvi o ktorej nevedela a skoncilo to zle... smelo do toho a nenechaj sa odbit

@krasneleto pojdem coskoro aj na precentivku k obvodnej tak sa opytam aj jej, ci by mi vymenny listok na hematku nevedela dat aj ona keby nahodou gynekolog mal problem ale urcite si teda budem ziadat aj od neho vymenny.
Samozrejme ze by to vyriesilo vela. Nielen slzy, ale aj ten pripadny zakrok, ked sa zena rozhodne ze sa nechce precistit sama, celkova anesteza a pripadne problemy ak by sa zakrok neurobil dobre a nevycistil by dr maternicu ako treba. Tam je tych veci predsa len viacej. Dakujem.