Ako prebieha zákrok a hospitalizácia pri abscesoch?
Ahojte,chcem sa spýtať tých ktorý majú skúsenosť,koľko ste strávili v nemocnici s abscesom keď vám ho rezali? A ako to prebieha ? ďakujem
@amelie2017 ❤️
Ahojte,tak píšem svoju skúsenosť.
Nakoniec ho zobrali na chirurgiu kde ho ihneď hospitalizovali a v ten deň aj operovali.Mal tam týždeň drenaž, 2 trubice mu trčali kde vytekal hnis aj krv
Dneska je tomu týždeň čo je v nemocnici priateľ a dneska mu to akurát zase narezali a čistili.Vyzera to na polročné hojenie dneska mi to hovoril lekár,má tam dosť veľkú dieru.
Mal zápal v krvi aj malo červených krviniek.
Nezdá sa taka vec že absces ale fakt keď niekomu niečo také vyjde niekde na tele odporúčam ihneď na chirurgiu a nenatahovať to.
@barnecka keď budete mať po Tom,isto napíš svoju skúsenosť .
Manželovi to robili na chirurgii, bez narkózy .mne tu minule neverili na MK a zopár komentov sa do mňa navažalo,že bez narkózy, no jasné ,že to sa nerobi.
ved načo by som si vymýšľala.ja som zase myslela ,že to je bežná prax ,aj keď teda rezať zažíva do komplet napuchnutého,prekrveneho miesta ..otras
Ja som manželovi hovorila,že keď som to videla, teda bola som s ním vtedy ,že ja keď nedajboh by som niekedy mala absces,nech ma chropne panvicou po hlave a donesie na miesto činu .lebo dobrovoľne ma sem nikto nedostane 😁😁
Manžel tak isto bral antibiotiká 10dni
@pe_mi dobrý deň mne prepúšťali absces bez umrtvenia na chirurgii myslela som že skapem nastriekal len nejaký studený sprej čo pre pomohli som 4 dní po hojí sa to pekné ale menšiu hrčku tam mám strašné sa bojím že pondelok na kontrole to bude zas rezať to sa hodím pod narkózu radšej tak len informatívne či to tam môže byť len opuchnuté ešte alebo sa tam zas niečo nazbieralo :(
@pe_mi dobrý deň mne prepúšťali absces bez umrtvenia na chirurgii myslela som že skapem nastriekal len nejaký studený sprej čo pre pomohli som 4 dní po hojí sa to pekné ale menšiu hrčku tam mám strašné sa bojím že pondelok na kontrole to bude zas rezať to sa hodím pod narkózu radšej tak len informatívne či to tam môže byť len opuchnuté ešte alebo sa tam zas niečo nazbieralo :(
@lujzaveghova2100 aj mne rezali bez umrtvenia. Dvakrat. Dren nemas? Preco ti to neumrtvili?

Ja som trpela 2 roky opakovanymi zapalmi prsnika, rovno pri bradavke. Posledny rok sa mi stale tvoril hnis, uz ani atb nezaberali, vo februari uz taky abces, ze som mala prsnik a v nom hrcu ako pomaranc. Lokalna anestezia v tomto pripade absolutne nezabera. Sice ma opichali, ale v podstate rezali a vytlacali zaziva. Prisaham, ze ani porod ma tak nebolel, prvykrat som u lekara vrieskala a revala. Sestricka chuda plakala so mnou. Nechali drenaz a poslali ma domov. Muz ma musel nakladat do auta, co ma celu triaslo. Jazva po drenazi sa mi ani nezahojila, od februara do decembra- kedy ma konecne operovali mi stale vytekal hnis. V operacii som videla vykupenie a zapalilo sa to aj po tom. Cele sietie sa rozpadlo..Dalsie 2 mesiace bolesti. Nastastie uz mam pokoj, ale jazva je aj po 7 mesiacoch stale velmi citliva.