icon

Ako predchádzať zapareninám a análnym trhlinám?

11. dec 2024

Baby. Nikdy aom toto nemala mate skusenost??? Trochu viac sa namaham spotim a hned mam zapareny zadok a nasledne nato analnu trhlinu. Tacalo to od horucav v lete. Ako tomu predchadzat?? Ani cvicit nemozem ist kói tomu bojim sa. Mam normalnu vahu tiadne kg naviac nieto este obezitu

simsalabim
11. dec 2024

Analnu trhlinu? Naozaj konecnik? Ci tam hore, pri chrbte? Toto malo jedno z mojich deti - vodicka a mast z kozneho a potom odporucenie nejaku dobu pouzivat puder a po fyzickej aktivite sa hned umyt+puder.

autor
11. dec 2024

@simsalabim konecnik nie to nad kostrcou. Niekedy aj medzi posvou a zadkom a vzdy iba na lavej strane dakujem tak budem to praktizovat ale nechapem ze preco to mam daku kozu mame citlivejsiu ci ??☹️

autor
11. dec 2024

@simsalabim twn puser si aplikovat ako napr denne??

simsalabim
11. dec 2024

A riesila si to s koznym? U nas to nebol konecnik, ale ta priehlbinka nad, ako konci zadok a zacina chrbat.

viestta
11. dec 2024

Chod na kozne, moze to byt praobycajna plesen. A anouc sa umyvat po kazdej potrebe. Ked nemas bidet, tak flasa s teplou vodou na WC-ko a oplachnut, dokladne vysusit.

autor
11. dec 2024

@simsalabim nie nebola chapem ja zas konecnik a okolie

autor
11. dec 2024

@viestta dalujem vyskusam uz som ozaj zufala plesen preboha zajtra sa objednam

earlgrey
11. dec 2024

možno zvoliť iné spodné prádlo?

autor
11. dec 2024

@earlgrey nenosim uz lebo sa bojim

earlgrey
11. dec 2024

Hm a čo nosíš? nič? nebude to z toho? že tam nemáš nejakú barieru medzi telom a nohavicami?

autor
11. dec 2024

@earlgrey pesveze ked nohavicjy som mala hruza des

viestta
11. dec 2024

Kup si bavlnene alebo bambusove "bombardaky"

ina2405
12. dec 2024

Inak to je podľa mňa veľmi zle, vāčšina oblečenia nie je z čistej bavlny a ty máš na tom priamo kožu, nehovoriac o tom, že sedíš niekde na verejnosti a špina je všade🤢 . Však si kúp o číslo väčšie bavlnené nohavičky napr.aj z Kicku (ja nosím normálny strih odtiaľ, sú super a aj vyzerajú pekne) a rob to, čo ti tu ženy radia.