Ako predchádzať zapareninám a análnym trhlinám?
Baby. Nikdy aom toto nemala mate skusenost??? Trochu viac sa namaham spotim a hned mam zapareny zadok a nasledne nato analnu trhlinu. Tacalo to od horucav v lete. Ako tomu predchadzat?? Ani cvicit nemozem ist kói tomu bojim sa. Mam normalnu vahu tiadne kg naviac nieto este obezitu
@simsalabim konecnik nie to nad kostrcou. Niekedy aj medzi posvou a zadkom a vzdy iba na lavej strane dakujem tak budem to praktizovat ale nechapem ze preco to mam daku kozu mame citlivejsiu ci ??☹️
@simsalabim twn puser si aplikovat ako napr denne??
A riesila si to s koznym? U nas to nebol konecnik, ale ta priehlbinka nad, ako konci zadok a zacina chrbat.
Chod na kozne, moze to byt praobycajna plesen. A anouc sa umyvat po kazdej potrebe. Ked nemas bidet, tak flasa s teplou vodou na WC-ko a oplachnut, dokladne vysusit.
@simsalabim nie nebola chapem ja zas konecnik a okolie
@viestta dalujem vyskusam uz som ozaj zufala plesen preboha zajtra sa objednam
možno zvoliť iné spodné prádlo?
@earlgrey nenosim uz lebo sa bojim
Hm a čo nosíš? nič? nebude to z toho? že tam nemáš nejakú barieru medzi telom a nohavicami?
@earlgrey pesveze ked nohavicjy som mala hruza des
Kup si bavlnene alebo bambusove "bombardaky"
Inak to je podľa mňa veľmi zle, vāčšina oblečenia nie je z čistej bavlny a ty máš na tom priamo kožu, nehovoriac o tom, že sedíš niekde na verejnosti a špina je všade🤢 . Však si kúp o číslo väčšie bavlnené nohavičky napr.aj z Kicku (ja nosím normálny strih odtiaľ, sú super a aj vyzerajú pekne) a rob to, čo ti tu ženy radia.

Analnu trhlinu? Naozaj konecnik? Ci tam hore, pri chrbte? Toto malo jedno z mojich deti - vodicka a mast z kozneho a potom odporucenie nejaku dobu pouzivat puder a po fyzickej aktivite sa hned umyt+puder.