Ako predídem strachu, depresii a úzkosti?
Ahojte. Uz je tomu dlhksi cas, co pocitujem strach a hlavne v noci. Prebudim sa, oblieva ma pot, mam zimomriavky a hned dostanem strach, ze idem zomriet. Citim ako sa mi chveje srdce...Niekedy musim ist az na balkon. Neviem, co by to mohlo byt. Problemy nemam ziadne, cvicim, len uz 6 mesiacov som doma bez roboty nakolko je korona, ale s peniazmi problem nemam. Stale na to myslim, ze ked zaspim znovu sa prebudim a bude mi zle. Mam doma nejaky zvysny neurol od kamaratky tak som si ho dala. Mal niekto taku alebo podobnu skusenost? skusenost??
@veronka333 aj ja mám úzkosti od októbra tiež práca len doma a veľmi sa zameriavam na seba sledujem sa
@veronka333 Ahoj a stresy nejaké nemáš? Môže to byť aj s toho alebo ťa niečo trápi máš plnú hlavu myšlienok nie? Teraz veľa ľudí má psychické problémy ak ťa to to trápi už dlhšie skús vyhľadať odbornú pomoc mne sa zase stáva že sa budím s pocitom že niečo po mne lezie úplne ma strhne alebo že niekto zazvonil
@llenka014 aj ja si myslim, ze sa zameriavam moc na seba... moja hlava pracuje na plne obratky :( ale nema preco...preto tomu nerozumiem. Snazim sa cvicit, chodim do prirody, varim, robim vsetko preto aby som na to nemyslela ale potom pride vecer a uz to mam znovu.. meriam si tlak, stale ho mam nizky, bojim sa ako mi bude v noci atď.. vcera vecer som si dala neurol a spala som celu noc..ja tomu nerozumiem.. nechcem skoncit na liekoch :( tento tyzden idem na preventivnu prehliadku aby som sa aspon trosku upokojila, ze som vporiadku...
@veronka333 no ja idem ku kardio lebo mám búšenie srdca vyšší tep a občas mi ako keby preskočí tiež sa bojím a veľmi sa sledujem :/
@veronka333 Ahoj, cez lieky to nevyriešiš. treba sa dať do poriadku vnútorne, posúvam kontakt na odborníka v boji proti úzkosti a depresie, 0910173222. veľa šťastia

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/ako-sa-zbavit-panickej-uzkosti-v-noci/