Ako prekonať pocit viny a úzkosti?
Zdravim, neviete niekto ako sa zbavím toho hrozného pocitu viny aj keď som vpodstate nič nespravil ale hrozne sa bojím že tá druhá osoba je na mňa nastvana. Celý deň som na to myslel či je naozaj naštvaná alebo si to len domyslam hrozne sa bojím ale nemám pocit že som spravil naozaj niečo moc zle. Možno to nebolo najmúdrejsie ale no ja neviem v jeden moment mám pocit že som nespravil nič zle a druhý moment mám pocit že som ten najhorší človek na svete
komunikovat o vsetkom ..inak ta to bude dusit ... ak mas pocit,ze je vsetko ok a nespravil si nic zle - stoj si za tym a vysvetli jej to mozno dostanes druhy pohlad na vec a zistis,ze zle si sravil .. (ak sa jedna o partnerku) ak komunikovat nebude chciet a necha ta v tom trapit - nieje to partner do buducnosti ...
@ukgirls nie je to partnerka ale kolegyňa najhoršie je že ja na ňu nemám kontakt a uvidíme sa až o týždeň dovtedy ma to bude ničiť
tak dovtedy aspon obaja vychladnete ulezi to kazdemu v hlave a mozno ona na to aj zabudne a nic sa diat nebude ... ak sa zdula tak sa aj odduje ako sa vravi ...
@ukgirls to dúfam len dovtedy fakt neviem čo so sebou potrebujem sa nejako odreagovať alebo niečo nevydržím to d týmito myslienkami
Vsak nevieme o co ide

Mňa zvykli tieto pocity občas dobehnúť, z ničoho nič, bezdôvodne... a áno, som človek, ktorý potrebuje vo vzťahu veľa ubezpečenia 😅 ...pracujem na tom, už je to omnoho lepšie, aj vďaka partnerovej trpezlivosti... jediná cesta je otvorene komunikovať, neživiť v sebe pochybnosti, ale spýtať sa a vysvetliť si veci...