Ako prekonať úzkosť a získať späť energiu?
Dobrý deň ako ste sa dostali z úzkosti? Čo vám pomohlo? Mne sa tak nič nechce keď mám ísť niekam je to pre mna boj mám dieta s ktorým musím fičať cely deň a nemám energiu spat sa mi nedá ale som unavená beriem sulpirid už je to lepšie ale stále to neni ono :(
Aj vieš, z čoho máš tú úzkosť?
Ak nespíš, tak samozrejme, že si unavená a nevládzeš nič.
Manžel ako? Pomáha dosť?
@unicornlady manžel pomáha ten je skvelý len naňho sa môžem obrátiť svokru ani mamu nemám a každý deň myslím na to že sa mi niečo stane mám strach ísť niekam že tam odpadnem a pritom sa nikdy nič take nestalo teraz som behala po vyšetreniach všetko bolo v poriadku a stále sa strachujem že mi niečo je alebo bude 😫
Manžel ako? Pomáha dosť?
@unicornlady spat spím ale budím sa ako mumia bez energie a v noci sa koľko krát budím s trasom
Ak nechodíš terapeutke, skús tieto online skupiny (sú zadarmo, ale je limitovaný počet. Ak by sa ti tam nedarilo prihlásiť, napíš im)
Mal som presne rovnaké stavy a celé roky mi doktori nezistili nič. Až teraz mi zistili intoleranciu na mliečnu bielkovinu a histaminovu intoleranciu - HIT. Ked striktne dodržiavam stravu (dokonca ani hovädzie mäso nemám jesť) tak mám energiu, môžem všetko robiť. A už dávno mi nebolo lepšie ako teraz. Nehovorím že je to aj tvoj prípad ale za zamyslenie to stojí.
Mal som presne rovnaké stavy a celé roky mi doktori nezistili nič. Až teraz mi zistili intoleranciu na mliečnu bielkovinu a histaminovu intoleranciu - HIT. Ked striktne dodržiavam stravu (dokonca ani hovädzie mäso nemám jesť) tak mám energiu, môžem všetko robiť. A už dávno mi nebolo lepšie ako teraz. Nehovorím že je to aj tvoj prípad ale za zamyslenie to stojí.
@jozin98 idem na endokrinológiu tento mesiac tak uvidím či mi niečo nerobí zle ale už mi to fakt lezie na nervy nič nerobím a predsa som unavená a nemám energiu
Ja mam to isté ale to môže biť aj tím že človek potrebujete tú energiu z niečoho mať lebo fungovala som a zrázu prišiel taký blok že sa mi niečo stane a tiež asi to bude niečím ale neviem prečo asi nejaké vitamíny chýbajú alebo niečo mimo a nikto nevie čo

Manžel ako? Pomáha dosť?