icon

Ako prestať fajčiť?

kukypink988
12. apr 2022

Ahojte mám 23 rokov tento rok v októbri 24 🙂 fajčiť cigarety som začala v polovičke 16 momentálne mám aj tetaniu ale k téme…od minulého roku sa toho stalo veľa zlého a momentálne teraz mám dosť stres začala som fajčiť viacej ako inokedy a jedna krabička na deň mi už nestačí :/ už 3 roky fajčím igos no veľmi rada by som prestala keďže na môj stres mi to vôbec nepomáha a akurát pociťujem že mi je viac zle a stále busenie srdca no moja otázka je ako sa zbaviť chuty na cigaretu? Ako prestať fajčiť niečo overené čo naozaj pomáha prosím….ďakujem

melanta
12. apr 2022

U mňa je overené vyhodiť načatú krabičku, začať cvičiť a zdravo sa stravovať a mať koníčky. Vtedy sa zmierni stres a nebudeš mať potrebu sa vyhovárať na to, že musíš fajčiť. Je to len o rozhodnutí.

kukypink988
autor
12. apr 2022

@melanta áno máš pravdu ale veľa ľudí hovorilo že prestalo zo dňa na deň a mna by zaujímali abstinenčné príznaky plus či sa to dá keď človek nieje úplne Ok psychicky

1angelika
12. apr 2022

ak nemáš dostatok pevnej vôle tak sú rôzne terapie, akupunktúra...viem o viacerých fajčiaroch, ktorým to pomohlo skoncovať s fajčením raz a navždy

oli18
12. apr 2022

@kukypink988 ved skus prestat a uvidis, ci budes mat abstinencne priznaky. Lenze ty sa ich uz teraz bojis. Takto nikdy neprestanes.
Mojmu muzovi stacilo, ze videl v nemocnici vo vitrine v liehu pluca fajciara. Vysiel von, hodil cigarety do kosaa a nikdy sa k fajceniu nevratil.

anickaaa6aaa
12. apr 2022

Pripnem sa.. Uz dlhšie rozmýšľam ze prestanem.. Zatial sa mi to nepodarilo... Max par týždňov. Abstinenčné priznaky som mala.. Bola som nervózna a hrozne som sa potila. Hlavne v noci.. A veru vona to nebola.. Bordel nazbieraný išiel takto von z tela.. Dúfam ze tento rok to dám a prestanem..

zuzana2299
12. apr 2022

@kukypink988 ja som jednu dobu "fajčila" beznikotinove ecigy. Netvrdím ze to tiež nie je svinstvo ale mne to pomohlo v tom ze som na iqos ani len nepomyslela

kukypink988
autor
12. apr 2022

@anickaaa6aaa moja sestra tiež fajčí a xxx krát sa snažila prestať vydržalo to jej to mesiac a nakoniec nevedela prestať a zasa fajčí

kukypink988
autor
12. apr 2022

@zuzana2299 a neskúšali ste nikotínové žuvačky

zuzana2299
12. apr 2022

@kukypink988 nie vôbec mi to ani nenapadlo lebo zas fajčím iqos hahha😂

ibajaanikiny
12. apr 2022

@kukypink988 biorezonancia