Ako prestať fajčiť?

30. jún 2023

Ako prestať fajčiť, keď všetci okolo mňa fajčia? Manžel, rodičia, priatelia, sudedia, v podstate by som na prstoch spočítala ľudí v mojom okolí, ktorí nefajčia. Nemám problém nefajčiť, keď som sama, ale akonáhle niekto pri mne fajčí alebo cítim z neho ten cigaretový závan, "potrebujem" si aj ja zapáliť.
Máte s tým niekto skúsenosť? Ako ste sa s tým popasovali?
Fajčím 10 rokov, chcela by som dieťatko, takže motiváciu mám...

rozkvet1
30. jún 2023

Keď tí ľudia si idú zapáliť napr na balkón, alebo von tak ty s nimi nechoď. Keď ste vonku a fajčia, tak sa vzdial trošku. Myslím si že chcieť dieťa je obrovská motivácia prestať fajčiť. Veľa žien prestane fajčiť keď otehotnie lebo im to začne smrdieť, maju tehotenské nevoľnosti atď

myrra81
30. jún 2023

skus beznikotinovu cigu, je na 600 slukov, kupis na pumpe s roznymi prichutami 😃 segra ma taku s mangom

majlo1234
30. jún 2023

Ja som prestala, ked sme sa zacali snazit o babo, a hned dalsi mesiac som bola tehotna, a to ma nakoplo najviac😃 a jediny krat mi to aj vydrzalo(doteraz)

rebrambora
1. júl 2023

Ja som roky fajcila elektronicke cigarety.
Ked som zacala byt tehotna, ked som este o tom nevedela, zacala som mat neskutocnu chut na normalne cigarety a bolo to stale horsie a horsie 😀
Nezapalila som si ale, lebo psychika a tehotenstvo nepustila.

beata_k
1. júl 2023

No ty si mi fakt fajciarka. Ja nepoznam fajciara, ktory by si nezapalil aj keby bol na pustom ostrove. Ide o drogu. Takze neexist, ze nemas potrebu nikotinu ked si sama. To si potom len faciarka z frajeriny. No, ale predpokladam, ze 15 ti uz bolo. Tak sa nevyhovaraj na inych a spravaj sa ako dospela zena podla vlastneho uvazenia.

miimss
1. júl 2023

Otehotnela som 🙃 hneď ako som zbadala dve čiarky už má ani nepadla myšlienka, alebo potreba si dať cigu. Samozrejme potom prišli riadne tehotenske nevoľnosti, a veľmi veľa veci mi smrdelo... A vlastne do dnes mi vadí cigaretový dym alebo zafajceny človek skrz moje dieťa že to má/musí dýchať tiež.